Ma08092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

EXCLUSIV Bordelul din casa lui Lis: Cât cer fetele de la masaj ca să facă şi sex

lisDezvăluiri incredibile cu privire la prostituatele care lucrează sub paravanul saloanelor de masaj, după ce un astfel de loc a fost găsit într-o casă a lui Viorel Lis! Ioana Ionescu, sexexperta, a explicat la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30, la Prima TV, ce se ascunde în spatele unor astfel de afaceri, care la prima vedere par cât se poate de legale.

lis1O obişnuită a saloanelor de masaj erotic, unde a lucrat ani buni, Ioana Ionescu a dat cărţile pe faţă în ediţia de marţi seară a emisiunii Click!. Sexexperta a povestit din experienţa sa, cum ajungeau fetele să facă sex cu clienţii.  
"Limita e foarte mică. Saloanele funcţionează de obicei aşa cum le este obiectul de activiate. Un client care voia mai mult lua domnişoara, o ducea în camera de masaj şi acolo negocia direct cu ea. Se discută acest lucru de la început. Clienţii nu riscă", a spus Ioana, la ediţia de marţi a emisiunii Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv.
Ioana  a mers mai departe şi a povestit în detaliu cum abordau bărbaţii fetele."Ştii aş vrea mai mult, îţi ofer nu ştiu câţi bani. Eu am refuzat, am primit astfel de propuneri, ar fi absurd să neg acum. O şedinţă de masaj erotic costă 150 de lei, vorbim strict de masaj erotic, cu finalizare, dar fără contact sexual.

De exemplu, în urmă cu doi-trei ani, o partidă de sex oral costa 50, iar 100 lei se plătea pentru sex normal. Nu ştiu dacă în prezent în Bucureşti,  mai există un salon de masaj, unde să faci doar masaj. În 90 la sută din cazuri se face şi prostituţie. Clienţii le ştiu după nume pe fete, le cer pe unele pentru anumite servicii", a adăugat Ioana, la emisiunea Click!. sursa: click.ro