Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Mariana Rosca e suspecta de CANCER! Medicii i-au extirpat un nodul urias din gat: "In momentul asta as face orice ca sa..."

mMariana Rosca trece prin momente foarte grele. Acum o luna, si-a facut o operatie foarte dificila in Liban, iar in prezent asteapta rezultatele biopsiei.

"Blonda lui Iri", cunoscuta pentru aventurile cu barbatii celebri din lumea vedetelor, trece prin momente de grea incercare. Luna trecuta, si-a extirpat un nodul de sase centimetri din gat, iar acum asteapta cu sufletul la gura rezultatele biopsiei.

m1Mariana se teme foarte tare sa nu aiba cancer si ar da orice sa se vada din nou sanatoasa.

Totul a inceput acum patru ani, cand blonda a inceput sa aiba dureri foarte mari de cap si de spate. In urma investigatiilor, medicii i-au descoperit un nodul la gat, dar, de frica, femeia a evitat sa se opereze. Pana luna trecuta, cand tumora ajunsese de dimensiunile unei mingi de tenis.
Operatia a fost una dificila si a durat sapte ore. La inceput nu se simtea decat daca puteam mana, dar a inceput sa ajunga cat o minge de de tenis. Problema la mine e ca nodulul crestea in interior, nu in exterior.

m2Cand mi s-a spus ca ar putea fi cancer, m-am dus acasa si am inceput sa plang. In momentele alea as fi dat orice, chiar si jumatate din viata, ca sa mai traiesc pana cand vor creste nepotii mei.
Operatia a durat sapte ore si mi s-a extirpat un nodul cat pumnul. L-am rugat pe doctor sa fotografieze tumora sa imi arate apoi. Acum astept sa vina biopsia. De stres nu mai pot dormi noaptea.

Pe mine m-a costat 4.000 de dolari plus mici atentii pe care nimeni nu voia sa le ia", a povestit Mariana Rosca intr-o emisiune de la Kanal D.
E suspecta de cancer

Mariana Rosca asteapta cu sufletul la gura rezultatele biopsiei, iar daca acestea vor depista faptul ca nodulul a fost cancerigen, ea va trebui sa se supuna unei noi operatii, prin care i se vor indeparta toti nodulii de la gat.sursa:cancan.ro