Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Explicatia lui Adi Mutu in cazul presupusului divort de Consuelo: "E o fraza pe care o folosesc ..."

mutuDe cand se afla in Romania, Adi Mutu nu si-a vazut deloc sotia si nici pe cele doua fetite. Motivul este insa simplu: copiii sunt la scoala si nu i-a putut aduce in Romania.

O data ce a semnat cu Petrolul, multi se asteptau ca Adi Mutu sa se intoarca in Romania cu toata familia, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Nici de Paste Consuelo nu a venit in tara noastra, insa revederea va avea loc in curand, dupa terminarea campionatului.

mutu1"A fost alegerea noastre, fetele sunt la scoala pana pe 14 iunie si nu puteau veni aici pentru 2 zile. Cand se termina campionatul ma duc sa le vad. As vrea sa-mi vad si baiatul, sa vedem. I'm right next to you e o fraza pe care o folosesc cu copiii si cu sotia mea, le-am facut un colier la toti cu aceasta fraza", a declarat fotbalistul pentru emisiunea "Rai da' buni".
Cat despre cariera ... Adi Mutu spera sa obtina macar locul doi in acest campionat si sa fie activ in toate cele sase meciuri care vor urma. "Ma descurc bine la Petrolul, mai sunt 6 meciuri de jucat si sper sa le joc pe toate. Sper sa obtinem locul 2, performanta pe care Petrolul nu a obtinut-o de multi ani.

Ma consider un baiat norocos, un baiat inzestrat de Dumnezeu cu un talent pe care nu il au. Si castig si bani din asta", a mai spus "Briliantul".sursa:cancan.ro