Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Simona Sensual e in stare de soc!

catelSimona Sensual e in stare de soc! O fiinta foarte draga a disparut! "Ofer recompensa 1.000 de euro!"
Simona Sensual este in culmea disperarii, dupa ce o fiinta foarte draga ei a disparut intr-o zona din centrul Capitalei. Blonda ofera recompensa de 1.000 de euro pentru orice o poate ajuta in acest caz.

catel1Cainele Simonei Sensual, un bichon maltez alb, a disparut recent, in zona Pietii Alba Iulia din Capitala. Blondina este disperata din aceasta cauza si crede ca animalul de companie i-a fost furat de o tanara domnisoara.
catel2“Ofer recompensa 1.000 euro pentru cainele meu furat (bichon maltez alb) Bijou. Mi l-a furat o domnisoara in zona Decebal, Piata Alba Iulia!”, a anuntat Sensuala pe contul ei de Facebook, in speranta ca poate cineva o va putea ajuta.
catel3“Poate ti-a facut o farsa careva! Nu te speria ca iese la iveala si adevarul si cainele.”, “Ce vrajeala pe capul tau!”, i-au scris prietenii. Simonei insa nu prea ii arde de glume, asa ca i-a pus la punct. “Vrajeala din asta iti doresc eu tie!”, a raspuns ea.
Vrea sa il transforme in diamant

catel4Simona declara anul trecut ca vrea ca dupa moartea patrupedului ei sa il transforme pe acesta in diamant. Blondina este dispusa sa plateasca oricat pentru a-l avea pe Bijou mereu alaturi de ea. Procedura poate costa intre 3.500 si 6.000 de euro.
“Toti banii din lume ii merita bichonelul meu. E prietenul meu cel mai fidel. Eu am fost pasionata si sunt inca de diamante. Eu am o gramada de inele cu diamante si imi plac diamantele. Chiar anii trecuti aveam o manie a diamantelor. Am avut diamante chiar mai scumpe de 3000 de euro.", a declarat Sensuala. sursa:cancan.ro