Lun05232022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Iubitul Biancăi Brad s-a întors din închisoare!

bradBianca Brad poate răsufla uşurată. Logodnicul ei, Aurel Frăţilă, a fost eliberat înainte de Paşte, după ce în ianuarie 2013 a fost reţinut pentru trafic ilegal de arme. Fostul manechin şi logodnicul ei s-au revăzut după mai bine de un an şi au petrecut împreună Sărbătorile Pascale.

brad1Biancăi Brad (46 ani) i-a revenit zâmbetul pe buze. Iepuraşul i-a făcut cel mai frumos cadou posibil: iubitul ei, Aurel Frăţilă (42 ani), a fost eliberat înainte de Paşte. Au petrecut împreună Sărbătorile Pascale, ca o familie fericită. Conform tradiţiei, cei doi au luat lumină în Noaptea de Înviere şi au mulţumit Domnului că problemele lor s-au încheiat. Cu aceeaşi bucurie în suflet a privit situaţia şi Luca, fiul lor în vârstă de 9 ani, care, în tot acest timp a ştiut doar că tatăl său se află undeva departe. Acum, viaţa lor şi-a reluat cursul normal.

brad3Viaţa Biancăi Brad şi a iubitului ei a luat o întorsătură neplăcută pe 11 ianuarie 2013, când Aurel Frăţilă a fost arestat şi extrădat în SUA. De atunci, actriţa a ţinut legătura telefonic în permanenţă cu iubitul ei. Acesta a fost acuzat că ar fi vândut ilegal către Iran echipamente pentru avioane, care pot fi montate pe aparate civile şi militare, încălcând embargoul impus de Statele Unite.
Pe 21 ianuarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea SUA de extrădare a omului de afaceri care, ulterior, a fost închis într-un penitenciar din San Diego. Actriţa nu l-a mai văzut de atunci, dar au ţinut legătura telefonic, tot timpul. Contactată ieri, fosta Miss România nu a dorit să comenteze nimic despre eliberarea iubitului ei, dar nici nu a infirmat vestea. Ea a ţinut să spună că, de când acesta a fost reţinut, a fost hărţuită pe nedrept.

"Nu comentez. A fost un coşmar din cauza felului în care am fost hărţuită, fără ca nimeni să se gândească la urmările asupra fiului meu, care va citi aşa ceva când va creşte. Nu au avut nici un fel de grijă... şi îi rog să încerce să se pună puţin în locul meu şi al copilului meu... la minciunile adresate mie şi tatălui său", a spus Bianca Brad.

Totuşi, actriţa a vorbit, pentru Click!, la începutul lunii aprilie despre povestea în care a fost implicat Aurel Frăţilă. Tot atunci, ea a declarat că îşi va revedea logodnicul mai repede decât se aşteaptă.

"Mi-a trecut şocul, deşi a fost dureros pentru mine. Am mai cernut nişte prieteni după acest episod. Dacă atunci mi-a fost greu, acum îmi e bine. Aurel va veni foarte curând acasă, ceea ce dovedeşte că nu se face acuzat de ce s-a vehiculat cu atâta înverşunare.
Acest lucru m-a deranjat.S-a spus că va sta 20 de ani şi că nu ne vom mai vedea. Aş vrea să le văd feţele prietenilor care au fugit ca şobolanii de pe corabie şi care au crezut că dacă stau în preajma mea vor avea probleme", a spus Bianca Brad la emisiunea Click! de la Prima TV. De alt­­fel, ea a scris pe Facebook că iubitul ei este nevinovat imediat cum a fost arestat, susţinând că totul este o înscenare.sursa:click.ro