Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Dupa despartirea de Keo, nu a ramas singura!

andreeaAndreea Balan, langa cele mai importante fiinte din viata ei! "Am lacrimi in ochi!"
Daca pe vremea cand era cu Keo, Andreea trecea mai rar pe la bunicile ei, iata ca anul acesta, de sarbatorile pascale, vedeta a reusit sa isi reintregeasca familia.

andreea1Dupa 10 ani, Andreea a reusit sa le aduca din nou impreuna pe bunicile ei. Iar pentru ca momentul asta e atat de rar, blondina a tinut mortis sa il imortalizeze. Rezultatul? O poza in care au fost surprinse trei generatii.
"Am lacrimi in ochi! Sunt cu mama mea si cu bunicile mele dragi care s-au revazut dupa 10 ani! Ele sunt tot ce am! Sunt comorile mele! Iubiti-va bunicii!", a scris Andreea in descrierea imaginii.
andreea2Fanii au apreciat faptul ca vedeta nu a uitat de unde a plecat. "Ma bucur pentru fericirea ta, Andreea!", "Felicitari pentru gestul frumos!", "Frumos. M-a trecut un fior la poza si la descriere. Ma bucur pentru tine ca esti fericita. Sigur le-ai facut cele mai fericite si pe ele.", au scris acestia emotionati
Altii, in schimb, au fost mai rautaciosi. "De ce asa tarziu, nu pentru tine, pentru bunicile, bunicii nostri, care au avut o viata grea, dar care intotdeauna au stiut sa mascheze fata de noi, copiii, toate greutatile vietii?", "Daca ai lacrimi de bucurie cu adevarat, da-le bani de aici incolo sa se vada mai des ori tu nu ai? Lacrimi de crocodil si minciuni. O trebuit sa le dai tu si sa se vada mai des! Nu are cine iti spune ce trebuie sa faci sau vai de capul lor si tu te lafai prin tari straine, pisi!", "Ce familie... Inseamna ca va iubiti mult daca va vedeti o data la 10 ani!", i-au transmis malitiosii.
"L-am vazut o data, veneam de la Sibiu. Asa, l-am mai vazut la televizor. Era si Andreea, si mama lui, parintii, si ne-am dus si noi la pelerinaj si am fost la ea, unde era cazata. N-a stat de vorba asa cu noi, e mai retras. Andreea e mai topaita.", a declarat femeia care a crescut-o pe cantareata.sursa: cancan.ro