Ma05242022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un om de afaceri din India a socat mapamondul!

stomacA mers la spital pentru ca il durea stomacul, insa i-a INGROZIT pe medici cand au descoperit ce avea in burta -

Barbatul s-a prezentat la spital pentru ca il durea burta, insa medicii au descoperit ceva socant in stomacul lui.

Un barbat in varsta de 63 de ani din India, de profesie om de afaceri, s-a prezentat la spital acuzand dureri de burta, greata, varsaturi. Barbatul i-a rugat pe medici sa-l ajute cu un medicament pentru calmarea durerilor, declarandu-le ca a inghitit un capac de sticla din disperare ca s-a certat cu sotia.

Cum doctorii l-au anuntat ca nu pot prescrie un medicament fara a face investigatiile necesare, afaceristul a fost nevoit sa-si faca o radiografie. Numai ca surpriza! Rezultatul radiografiei i-a socat de-a dreptul pe medici. Barbatul avea in stomac lingouri de aur.

stomacul1In urma operatiei s-a stabilit ca acestea cantareau 400 gr. Tot in timpul operatiei doctorii au chemat si politia pentru a se ocupa mai departe de investigatie. Potrivit BBC, aurul a fost confiscat. Se pare ca afaceristul a recurs la acest gest pentru a ascunde aurul de vamesi, fiind implicat intr-o retea de trafic de metale pretioase.

Noi avem, insa, o curiozitate! Ati recurge la un asemenea gest daca cineva v-ar promite bani si prosperitate? sursa: libertatea.ro