Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Simona Gherghe a turbat de furie!

simoBataie in direct la TV!  "Poate te-ai indragostit de mine"
Incet, dar sigur, show-ul Simonei Gherghe se transforma intr-un veritabil ring de box. Ultimul astfel de episod a avut loc joi, protagonistele scandalului fiind doua vedete de carton de la noi: Dana Roba si Sexy Morosanca.

Transsexualul Rodica, devenit cunoscut dupa ce a participat la preselectiile "Romanii au talent", si Dana - fosta amanta a manelistului Nicolae Guta - s-au prezentat in platoul emisiunii respective pornite pe scandal.

Dana Roba si Rodica Morosanca si-au tras palme si pumni in direct
simo2Deranjata ca a fost luata la misto de Roba, Sexy Morosanca a avut o criza de nervi, lovind-o pe ex-amanta lui Guta. Aceasta din urma nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns cu aceeasi moneda.
Rezultatul? Palme, pumni si multe injuraturi, in direct in show-ul prezentat de Simona Gherghe la Antena 1. "Hai la pat sa vezi ce sunt! Poate ca ti-ai dori sa ajungi in patul meu, poate te-ai indragostit de mine si vrei sa fiu cu tine!", i-a spus Rodica Morosanu.
simo3"Doamne fereste! Nu as vrea asa ceva! Saracii hemoroizii tai!", i-a replicat fosta amanta a lui Nicolae Guta, sub privirile uluite ale Simonei Gherghe.
simo4"Bai, bai, bai! Va rog frumos! Dati un teaser, ceva! Va rog frumos, terminam in clipa asta. Sa stiti ca va dau afara pe amandoua!", a urlat prezentatoarea emisiunii.

Cine sunt batausele!

Pe de o parte, Dana Roba a devenit cunoscuta dupa relatia cu Nicolae Guta, idila in urma careia a rezultat un scandal de-a dreptul monstruos. De cealalta parte, transsexualul Rodica Morosanca - pe numele lui din buletin Vasile Ghiban - a cunoscut faima in urma participarii la "Romanii au talent".sursa: cancan.ro