Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Nu a vorbit niciodata despre asta!

Luciu s-a confesat in direct: "Mama nu a luat asa omoruri, dar tata ii mai tragea cate una"
Multe vedete sunt invidiate pentru viata perfecta pe care o au, dar suferintele pe care le ascund sunt uneori unele cu adevarat dureroase. Printre ele se numara si Nicoleta Luciu, care a avut o copilarie foarte nefericita.

Acum e mama a patru copii, are un sot iubitor si o situatie financiara foarte buna, dar trecutul ei ascunde dureri despre care vorbeste cu greu.

Copilaria Nicoletei Luciu a fost una grea, marcata de restrictiile tatalui alcoolic si de scandalurile pe care acesta le provoca deseori. Atat vedeta, cat si familia ei, si-au dorit mereu ca barbatul sa scape de viciul care i-a distrus viata, dar din pacate fara succes.

Chiar si acum, tatal Nicoletei Luciu consuma alcool in cantitati mari si refuza sa se interneze la un centru de dezalcoolizare.

"Daca nu ar fi avut aceasta problema, ar fi fost unul dintre cei mai frumoasi barbati ai Romaniei.

Parintii mei nu sunt divortati, dar i-am separat eu. Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu si putea sa stea. Le-am interzis sa-si mai vorbeasca pentru ca isi faceau rau unul altuia si nu avea rost.

Mama nu a luat asa omoruri, dar ii mai tragea cate una. Scandalurile s-au diminuat o data cu trecerea anilor. Erau niste reguli stricte in casa, cine nu le respecta suporta consecintele.
Am speram ca ii va veni mintea la cap, as fi mers cu el oriunde, in Viena, in Turcia ... Acum nu stiu cum se descurca, pentru ca noi nu ii dam bani, dar ii cumparam alimente, medicamente, intretinerea i-o platesc eu...

luciuEl nu-si da seama ce probleme are. As vrea sa-l vad vindecat total, sa se interneze undeva sase luni si sa se intoarca alt om. Cand se va rezolva problema asta, o sa-l aduc acasa sa-i vada si pe tripleti.

M-a durut ca nu am simtit si eu dragostea de tata, el era destul de drastic cu noi. Dar pana la urma si disciplina are rolul ei.

Daca ar fi sa schimb un singur lucru pe lumea asta, ar fi problema asta cu tatal meu. Cand eram mica, mergeam cu fratele meu la biserica sa rugam sa se lase de alcool", a declarat Nicoleta Luciu in emisiunea "La Maruta".

Nu l-a mai vazut din ianuarie

luciu1Chiar daca nu isi vede tatal foarte des, Nicoleta Luciu are grija ca barbatului sa nu-i lipseasca nimic. Ea il aprovizioneaza mereu cu tot ce are nevoie, dar nu ii da niciodata bani, de teama sa nu ii dea pe bautura.sursa: cancan.ro