Dum12052021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Victor Slav si Adi Cristea o sa turbeze de gelozie!

bibiBianca Dragusanu, in bratele unui barbat GOL
A trecut mai bine de o luna de la divortul de Victor Slav si Bianca Dragusanu se bucura din plin de libertate. Ultima escapada a roscatei a avut loc intr-una din noptile trecute, intr-un club de fite din Capitala.

bibi-1Bianca nu mai suspina nici dupa dupa fostul ei sot, Victor Slav, nici dupa ex-iubitul Adrian Cristea. Realizand ca balta are peste, fosta asistenta TV a lasat amaraciunea acasa si si-a facut de cap in clubul BOA din Bucuresti.
Imbracata intr-o superba fusta crem, la care o asortat o bustiera super-decoltata, de aceeasi culoare, Bianca a intors toate capele imediat cum si-a facut aparitia in localul respectiv.
Fostie doamna Slav a fost mai apoi luata in primire de un dansator din club, cu care Bianca si-a facut de cap pe tot parcursul noptii.
Bianca si tanarul animator, imbracat doar intr-un maiou - cu sau poate fara lenjerie intima - au dansat lasciv, sub ochii curiosilor din jur.

A divortat pe 10 martie

bibi-2Bianca Dragusanu a divortat de Victor Slav pe data de 10 martie, dupa numai trei luni de mariaj. Motivul invocat in cererea de divort - diferente ireconciliabile. In pofida despartirii, cei doi fosti soti au ramas in relatii foarte bune de prietenie.sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: