Sam11272021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Declaratie SOC a uneia dintre cele mai frumoase femei din Romania:

asistentatv "Ajung sa suport destul de multe..." Vezi la ce se refera!
Este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar barbatii ii cad la picioare. Se pare, insa, ca Marina Dina nu a avut parte doar de experiente placute in viata ei. Vedeta si-a deschis sufletul pentru CANCAN.ro, iar declaratia ei te va lasa masca.

La prima vedere, Marina Dina pare sa aiba tot ce-si putea dori o femeie. Este blonda, arata superb si nici din punct de vedere profesional nu o duce deloc rau. Mai pe scurt, are toate calitatile pentru a fi curtata. Vedeta ne-a dezvaluit si ce cauta la un barbat.

asistentatvr"Imi plac barbatii puternici. Cred ca asta spune cam tot. Eu sunt fascinata de putere si caut asta intr-un barbat. Imi plac barbatii generosi, imi plac oamenii pozitivi", a declarat blonda, pentru CANCAN.ro.
A primit inelul si i-a intrat la suflet "soacrei"! Marina Dina i-a facut planul iubitului: "Inainte de nunta, vreau copil!"

Marina Dina are grave probleme de sanatate si isi pune viata in pericol pentru a-si implini un vis. Vezi pentru ce risca totul

asistentatvrrN-o mai vrea nimeni pe sticla?! Marina Dina a dat o proba pentru un post de asistenta TV, insa a fost respinsa!
Chiar daca pare ca barbatii ar face orice pentru ea si ca aceasta este tratata ca o adevarata regina, iata ca lucrurile nu au stat intotdeauna asa. Prezenta la un eveniment monden, vedeta a facut o marturisire care lasa loc la foarte multe interpretari.

"Sunt destul de docila si ajung sa suport destul de multe. Nu stiu daca ar fi ceva care m-ar face sa ii spun 'pleaca' unui barbat", ne-a spus Marina.
Viseaza sa devina mireasa

De mai bine de un an, Marina traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Radu Morar, cel care intre timp i-a devenit si logodnic. Acum, blonda viseaza deja la nunta, dar inainte isi doreste foarte mult sa aiba un copil.

"Sunt destul de docila si ajung sa suport destul de multe. Nu stiu daca ar fi ceva care m-ar face sa ii spun 'pleaca' unui barbat." Marina Dina. sursa: cancan.ro

 

Stiri mai vechi: