Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vineri seara, de la 20:30, noii "eroi" ai acestui sezon "Romanii au talent"

 xContinua lupta pentru titlul suprem in cea de-a doua semifinala  a competitiei. Inca douasprezece talente sunt pregatite sa apara live in fata romanilor, intr-un spectacol  fara egal.

Ivan si Svetlana Rotari, insotiti de catelusii dresati, trupa de dans Space, Catalin Mihalache, pictorul care deseneaza si cu mainile, si cu picioarele, Eduard Dorobantu cu al sau 3D SKY, adica "dansul" unui avion de mici dimensiuni, Stefan Popescu alias "Fane Mississippi Delta Blues", contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a fratior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill si artistul de stand-up comedy Raul Gheba.

Fie ca ar investi cei 120 000 de euro in propriul talent, precum Catalin Mihalache,  i-ar ajuta si pe altii sa si-l descopere, precum trupa Space, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang sau "pisicutele" Duo Criss, potentialii "eroi" deja s-au gandit ce ar face daca ar castiga marele premiu la "Romanii au talent".
(P) Panettone Bauli. Indiferent cat ai comanda de pe Carrefour-Online.ro, primesti livrare gratuita. Profita!

"Fane Mississippi Delta Blues", adica Stefan Popescu, a declarat ca ar ramane repede fara bani "pentru ca sunt un om care daruieste si ajuta pe toata lumea", la fel ca si comediantul Raul Gheba: "Am promis atat de multe cadouri prietenilor incat daca voi castiga, raman din start dator", in timp ce Eduard Dorobantu de la 3D SKY si-ar achita toate datoriile. "Ne dorim de mult timp un teren amenajat pentru sportul pe care il practicam", au spus baietii de la Hungry Tigers, in timp ce componentii SuperChill planuiesc sa dezvolte trupa si sa isi puna in practica toate ideile de show.

Saptamana aceasta, Andra le-a pregatit o surpriza telespectatorilor: frumoasa cantareata va parasi masa juriului pentru a urca pe scena talentelor. O alta aparitie speciala in aceasta editie "Romanii au talent" este nimeni alta decat Ana Munteanu, profeasoara de arta din Chisinau care a impresionat  pe toata lumea in sezonul trecut cu povestile  sale pictate in nisip.

Vinerea aceasta, inca trei concurenti vor merge mai departe in finala competitiei, alaturi de Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si trupa Workout, primii finalisti din acest sezon. Telespectatorii vor decide din nou prin vot care sunt cele doua reprezentatii care merita sa treaca direct in ultima etapa, iar al treilea finalist va fi ales de catre juriu dintre ocupantii locurilor trei si patru in clasament.  Dupa Riccardo Masidda, Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre vor selecta inca un candidat la titlul de "cel mai original numar" care va concura in marea finala pentru premiul in valoare de 10.000 de euro.

Magia, distractia si spectacolul sunt din nou live vineri seara, de la 20:30, in cea de-a doua semifinala "Romanii au talent", numai la ProTV. sursa: protv.ro

Stiri mai vechi: