Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Are mai mult par decat a visat vreodata!

parTraistariu e in dilema: "Ce-o sa ma fac cu atata par? Imi creste un copac pe cap"
Anul trecut, Mihai Traiestriu pasea cu incredere intr-o clinica din Turcia, unde si-a facut un implant de par. Luni bune, cantaretul nu a vazut niciun rezultat, dar acum culege roadele.

In sfarsit e multumit de podoaba lui capilara. La mai bine de un an de cand Catalin Maruta l-a convins sa isi faca implant de par la o clinica din Turcia, Mihai Traistariu culege roadele.

par1Parul i-a crescut atat de mult, incat nu mai stie cum sa si-l aranjeze. Fericit de aspectul lui, solistul demosntreaza, pe pagina lui de Facebook, ca nu si-a piedut simtul umorului.
El si-a postat o fotografie in care le arata prietenilor virtuali evolutia parului lui, care creste mai des pe zi ce trece. "Zburleala de seara ... P. S. : Voi vedeti ce copac imi creste pe cap? Ce-o sa ma fac cu atata par?", i-a intrebat el pe cei de pe Facebook.

Si ei si-au facut implant de par
Cantaretul Raoul a decis si el sa-si faca implant de par, la aceeasi clinica din Turcia la care a fost si Traistariu. Deocamdata, el mai are de asteptat pana cand noile fire de par ii vor creste. La acelasi procedeu a apelat si Razvan Ciobanu, designerul decalarandu-se foarte multumit de rezultatele pe care le-a obtinut.sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: