Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Scandal monstru la TVR! Fiul Marioarei Murărescu, supărat că emisiunea mamei sale a fost încredinţată altei prezentatoare!!

tvrReluarea emisiunii "Tezaur Folcloric" după dispariţia dramatică a Marioarei Murărescu a agitat apele în familia regretatei realizatoare TV. Surse din TVR au dezvăluit, pentru "ring", că fiul vedetei, Petre Murărescu, a sunat la televiziune şi a provocat un adevărat scandal după ce a aflat că producţia se reia de vineri cu altă prezentatoare.


Cu toate că gestul său ar face-o pe celebra realizatoare TV să se răsucească în mormânt, reproşurile lui Petre Murărescu se îndreaptă chiar către oamenii din echipa de la TVR a mamei sale, susţin aceleaşi surse, citate de www.ziarulring.ro.

Luat prin surprindere de vestea că "Tezaurul Folcloric" a fost încredinţat de însăşi Marioara Murărescu vechilor ei colaboratori din televiziunea publică, Petre s-a arătat revoltat că alţi oameni ar încerca să profite de pe urma muncii de o viaţă a mamei lui.
Supărarea lui Petre Murărescu a ajuns imediat la urechile tuturor celor din TVR.

tvr1"Ne-a luat pe nepregătite reacţia lui Petre Murărescu. Nimeni nu se aştepta la asta. Nu-i contestă nimeni meritele Marioarei Murărescu şi nimeni nu încearcă să-i ia locul, însă continuarea emisiunii a fost chiar dorinţa ei. În plus, marca «Tezaur Folcloric» aparţine TVR şi nimeni nu poate pune la îndoială dreptul instituţiei de a utiliza în continuare această marcă. Dacă îşi doreşte, Petre Murărescu poate veni în echipă, să realizeze «Tezaur Folcloric»", ne-au declarat sursele menţionate.

Din păcate, gestul lui Petre Murărescu se pare că va avea un efect neaşteptat care îi va afecta şi pe admiratorii regretatei vedete.

"După acest episod, colegii vor evita probabil să mai vorbească public sau în emisiuni despre Marioara Murărescu pentru a nu-l mai deranja pe fiul dânsei. În ediţia specială «Tezaur Folcloric» din Sâmbăta Mare, Marioara Murărescu şi întreaga ei carieră vor fi evocate într-o ediţie de colecţie. După aceea nu se ştie...", au mărturisit aceleaşi surse pentru. sursa :adevarul.ro

Stiri mai vechi: