Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cine sunt cei 22 de concurenti care merg mai departe la MasterChef.

masterchefDupa ce juratii au impartit cele 76 de sorturi si au incheiat faza preselectiilor, saptamana aceasta "MasterChef" a adus primele doua probe eliminatorii care mai stau in calea intrarii in mult ravnita bucatarie a show-ului.

Asa se face ca in prima proba a serii legumele au facut diferenta. Daca in anii trecuti ceapa sau pestele i-au facut pe concurenti sa planga la propriu, de data aceasta juratii le-au testat cunostintele de baza in bucatarie si i-au provocat la tocat legume.

De la varza, la sfecla, telina sau morcovi, fiecare concurent a avut la dispozitie oricate legume poate duce. Pe tocator, evident, pentru a-si pastra sortul si a continua concursul.

Cei ramasi dupa aceasta proba au avut de trecut un alt hop: proba de creativitate si inventivitate. Ingredientul surpriza - branza, care a fost vedeta in farfurie si a trebuit armonizata perfect cu alte ingrediente.

Iata cei 22 de concurenti care intra in bucataria MasterChef:

Adrian Cepoi, Adriana Obrocaru, Alexandra Shine, Alexandru Nita, Anni - Anjani Kumar Jaiswal, Baz - Petrou Vasilios, Bobby - Bogdan Farcas, Cristian Sorop, Felicia Tuca, Gabriel Apostol, Gabriela Simion, Irina Bucsa, Jesica Zamfir, Maria Dinu, Mayla Bucci, Ovidiu Drugan, Raluca Negru, Ramon Chicireanu, Rares Calora, Sorana Bustea, Tatiana Danilescu, Traian Gaman. sursa: protv.ro

Stiri mai vechi: