Dum09192021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Antonia, cu tatuajele la vedere. Nimeni nu se astepta sa isi deseneze asa ceva pe piele !

ant-1Antonia a povestit la Alarma ProFM ca este pasionata de desenele pe piele.
Are deja 6 tatuaje si nu pare sa se opreasca aici. Recent, artista a asortat inca unul celor deja existente pe mana stanga.
ant-2Cel mai nou tatuaj al Antoniei este simbolul zodiei sale, Berbec:
ant-3Antonia mai are o nota muzicala pe glezna dreapta, tatuaj facut in Mexic, impreuna cu Inna. Cele doua artiste si-au ales acelasi model si acum au amandoua cate o nota muzicala. Invitata in studioul ProFM, Antonia nu a scapat de gura lui Nicolai pana s-a descaltat si le-a aratat tuturor desenul de pe picior.
Artista le-a aratat si fanilor de pe Facebook alte doua dintre desenele sale: o fundita pe mana dreapta si un ochi pe mana stanga, chiar la incheietura.
ant5Daca fundita a fost apreciata de admiratorii Antoniei, nu acelasi lucru se poate spune si despre ochi, care i-a luat prin surprindere pe multi dintre prietenii ei virtuali.

Unii au speculat ca ar fi un simbol al masoneriei, altii ca ar fi chiar ochiul ei, dar cu totii au cazut de acord ca acest tatuaj nu este chiar cea mai inspirata decizie a Antoniei.
Cantareata a explicat intr-o discutie cu fanii pe o retea de socializare semnificatia acestui tatuaj: "Pe mana dreapta am o fundita, pe stanga ochiul meu cu niste petale si o lacrima. Ma reprezinta, pentru ca sunt o fire sensibila.

Pe piciorul stang, jos, numele Mayei scris, iar pe dreptul o nota muzicala pe care am facut-o impreuna cu Inna, in Mexic. Si ea si-a facut la fel", scria solista. sursa: protv.ro

Stiri mai vechi: