Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Imaginea de la care poate pleca un adevarat razboi! Simona Gherghe o ironizeaza pe Bianca? "Se cearta cu mine!"

simona-ghergheUltima postare a Simonei Gherghe ar putea sa o supere foarte rau pe Bianca Dragusanu. Prezentatoarea TV ar putea scapa basma curata numai in cazul in care roscata iubeste... pisicile.

Vineri dimineata, blondina a postat o poza cu pisica ei, iar in descriere blondina pomeneste de... Bianca. Nu se stie daca se refera la Bianca Dragusanu, insa toata lumea ar fi tentata sa creada asta, mai ales ca relatia celor doua din ultima perioada nu a fost una chiar cordiala.

simona-gherghe1“Bianca... Comunicativa ca de obicei!”, a scris Simona Gherghe in descrierea imaginii in care pisica ei sta cu gura larg deschisa.
"Eu am trei fete acasa. Trei pisici. Daca ati stii ce pisicuti frumosi face Bianca mea, i-am adus aici si i-am infiat. Bianca are un si jumatate", a spus atunci Simona.

simona-gherghe2Simona si Bianca nu s-au inteles prea bine in ultima perioada

La inceputul acestui an, roscata si prezentatoarea TV au fost la un pas sa devina colege de trust, insa CNA nu i-a permis Biancai sa aiba propria ei emisiune. Mai mult, blondina s-a aratat iritata de modul in care fosta sotie a lui Victor Slav i-a tratat pe colegii sai.
simona-gherghe3"Eu, ca telespectator, privind tot show-ul pe care l-a facut Bianca, nu am facut nimic decat sa ma simt foarte revoltata de situatia in care i-a pus pe colegii mei. Si nu am sa uit cum am facut toti scut in jurul ei in tot scandalul cu CNA. (...) Mi-am dat seama ca Bianca e cel mai cinic om pe care l-am cunoscut vreodata", a declarat Simona Gherghe. sursa:cancan.ro