Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Cele mai bune moduri de a te reface după o petrecere

refaci dupa petrecereDupă o saptămână încărcată, cel mai la îndemână mod de a te distra este să mergi la o petrecere, fie ea privată sau într-un club.

Ai petrecut toată noaptea şi acum plăteşti cam scump pentru asta. Nu te stresa, există moduri prin care să te pui rapid pe picioare, tocmai la timp pentru a petrece din nou.

1. Relaxare ca la SPA

Cu o seară înainte ai fost regele ringului de dans - John Travolta ar putea lua lecţii de la tine, dacă ar face o continuare la Saturday Night Fever. Când simţeai că eşti obosit, mai luai un pahar de alcool ca să îţi dea energia de care aveai nevoie. Atunci când apar durerile după efort, cel mai bine e să dai o fugă la un salon şi să ceri un masaj deep-tissue. Atenţie, am zis DEEP - TISSUE, nu înţelege greşit. Probabil o să doară, dar ai încredere în noi, pe termen lung, te va face să te simţi mult mai bine.

2. Umple-ţi rezervorul cu apă

Trebuie să îţi cureţi organismul de băutură, chiar dacă domnul Jack a fost cel care ţi-a făcut cunoştinţă cu fetele acelea drăguţe de noaptea trecută. Bea multă apă pentru a te rehidrata şi o să vezi că simptomele mahmurelii or să se reducă.

3. Dormi

Petrecerea a pus stăpânire pe corpul tău, iar lipsa de somn ţi-a dat întreg sistemul peste cap. Nu te gândi că durerea mare de cap e neapărat o consecinţă a mahmurelii. Ea poate fi doar rezultatul lipsei de somn. Anunţă la serviciu că eşti bolnav şi dormi, te va ajuta cu siguranţă.

4. Mănâncă bine de dimineaţă

Mănâncă nişte ouă. Proteinele vor şterge precum un burete toate toxinele acumulate în urma shoturilor pe care le-ai dat rapid pe gât cu o noapte înainte. Sucul proaspăt de fructe te va ajuta, de asemenea, prin echilibrarea nivelului de electroliţi din corpul tău, permiţându-ţi să funcţionezi din nou în parametri normali. Completează-ţi micul dejun cu câteva banane pentru a ridica nivelul de potasiu, care a sărăcit mai repede decât ai fi putut tu să bei la bar aseară. Cu un nivel de potasiu adecvat în sistem, vei contracara imediat orice crampe sau greaţă pe care le simţi a doua zi după petrecere.

5. Cui pe cui se scoate

Dacă ar fi să dăm crezare acestei vorbe, atunci ar trebui să iei o duşcă şi a doua zi după petrecere. Adu-ţi aminte că mahmureala apare la câteva ore după ce te-ai oprit din băut. Şi cine spune că viaţa nu ar trebui să fie doar o nesfârşită petrecere? sursa: gq.ro