Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Naomi Campbell i-a suflat iubitul Mădălinei Ghenea

naomy-gheneaDupă ce Mădălina Ghenea (24 de ani) s-a afişat la braţul foştilor ei iubiţi şi i-a luat chiar şi locul de ambasador al celebrului brand rusesc de haine Love Republic, Naomi Campbell (43 de ani) a găsit metoda perfectă de a se răzbuna pe românca noastră. Mai exact, a început o relaţie cu iubitul Mădălinei, Michael Fassbender (37 de ani).

La aproape un an după despărţirea de miliardarul rus Vladimir Doronin, Naomi Campbell se pare că a reuşit în sfârşit să-l dea uitării pe acesta şi să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat. Potrivit tabloidului britanic The Sun, regina podiumiurilor a început o relaţie cu starul din filmul "12 ani de sclavie", actorul germano-irlandez Michael Fassbender, pe care că i l-a suflat de sub nas româncei noastre Mădălina Ghenea.

S-au sărutat într-un restaurant

Naomi şi Michael au fost văzuţi în ultima vreme tot mai des împreună şi nu se feresc deloc să-şi arate afecţiunea în public, serile trecute ei fiind văzuţi sărutându-se cu pasiune într-un restaurant din Londra. Astfel, manechinul cu pielea de abanos a găsit modalitatea perfectă de a se răzbuna pe frumoasa Mădălina Ghenea, care în ultima vreme s-a afişat la braţul foştilor ei iubiţi, Gerard Butler şi Leonardo DiCaprio, iar anul trecut i-a luat locul ca ambasador al celebrului brand rusesc Love Republic, a cărui imagine Naomi fusese doi ani la rând. La începutul anului, Michael şi Mădălina au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se plimbau ca doi îndrăgostiţi prin Milano, dar se pare că relaţia celor doi a ajuns la final. "Pantera" Naomi să fi fost de vină? sursa: libertatea.ro