Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Adelina o sa moara de ciuda! Liviu Varciu s-a logodit cu Ilinca Vandici

varciu-vandiciDesi la inceput totul parea o joaca, iata ca idila dintre Liviu Varciu si Ilinca Vandici s-a transformat, in doar cateva zile, intr-o relatie cat se poate de serioasa. Mai mult, o relatie care ar putea continua, in scurt timp, in fata altarului.

"Telenovela" a inceput miercuri seara cand, in timpul unei emisiuni televizate, Liviu i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste Ilincai.

"Sunt indragostit de viata asta frumoasa, de zilele astea frumoase pe care le am de vreo saptamana, sunt indragostit de Ilinca Vandici!", i-a spus Varciu frumoasei Ilinca, scena intamplandu-se chiar sub ochii uluiti ai Adelinei, nimeni alta decat coprezentatoarea emisiunii respective.

A doua zi, cei doi au fost surprinsi impreuna, tinandu-se de mana, in timpul unei iesiri romantice in oras. Insa adevarata lovitura de teatru avea sa vina la sfarsitul saptamanii.

varciu-vandici1

Mai precis duminica dupa-amiaza, cand Liviu a anuntat pe contul lui personal de Facebook ca s-a logodit. Iar prietenii s-au ingramadit imediat sa il felicite.

"Sa fie intr-un ceas bun", "Sa va ajute Dumnezeu, se vede Ilinca Vandici ca-i fata buna. Dumnezeu sa va dea fericire impreuna", "Bravo, Liviule!", "Sa fiti fericiti" - au scris internautii.

Liviu si Adelina - love story fara happy end

Adelina si Liviu s-au cunoscut la o nunta si se pare ca a fost vorba de dragoste la prima vedre pentru ca, imediat, flacara dintre ei s-a aprins si au inceput sa se intalneasca. Relatia dintre ei a mers bine in prima faza, cei doi ajungand chiar la mariaj, in februarie 2009. Viata de noapte a lui Liviu si caracterul lui de copil au dus insa la destramarea mariajului, cei doi divortand in luna mai a anului 2010, dupa doar un an si trei luni de casnicie. Sa aiba oare Varciu mai mult noroc cu Ilinca? Timpul va decide... sursa: cancan.ro