Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

HORROR! Andreea Tonciu fara machiaj

tonciuAndreea Tonciu este protagonista unuia dintre cele mai horror episoade din intreaga istorie a showbiz-ului autohton. Bruneta si-a facut aparitia in platoul unei emisiuni TV fara machiaj, iar imaginea este una de-a dreptul infioratoare.

Aparent, intre Andreea Tonciu si Nicoleta Luciu nu exista nicio asemanare. In realitate, insa, ambele au aceeasi problema, legata de acneea de pe fata.

Doar ca, in cazul iubitei lui Nicolae Mitea, aceasta problema este una mult mai grava, dupa cum s-a putut vedea miercuri dupa-amiaza, la Antena 1.

tonciu1

Andreea si-a facut aparitia in platoul emisiunii respective fara pic de machiaj - pentru prima data intr-un show televizat -, plangandu-se ca de doua luni are grave probleme cu acneea.

tonciu2

"De vreo doua luni am o problema similara cu a Nicoletei. Iau un tratament dar nu merge", s-a plans Andreea Tonciu, aratand intregii tari cum arata ea de fapt, fara machiaj si fara fond de ten.

Si ele au aceeasi problema!

Andreea Tonciu si Nicoleta Luciu nu sunt singurele vedete din showbiz care au aceasta problema. Alte femei celebre din Romania - precum "bebelusa" Oana Ionita, Elena de la Mandinga sau Sore Mihalache - s-au confruntat cu acneea, reusind, cu chiu, cu vai, sa scape de bubele de pe fata. sursa: cancan.ro