Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Britney Spears a atins nivelul de jos al penibilului. Vezi cum arată cu şunculiţe, fustă scurtă şi bluză transparentă

britCântăreaţa americană nu are un trup tocmai de invidiat, dar cu toate acestea poartă ţinute sumare, care, din păcate, nu fac altceva decât să-i scoată şi mai mult în evidenţă imperfecţiunile.

Britney Spears se află în vacanţă în Hawaii împreună cu cei doi băieţi ai săi, Sean şi Jayden, şi cu actualul său iubit, David Lucado.

Cântăreaţa şi gaşca sa au fost fotografiaţi în timp ce se aflau la masă. Din păcate pentru artistă, felul în care se îmbracă nu o avantajează deloc, mai ales că silueta ei nu mai este ca în vremurile de altădată.

Ea a adoptat o ţinută care nu a făcut altceva decât să-i scoată în evidenţă şunculiţele. A purtat o fustă foarte scurtă, de culoare albă, şi o bluză până la buric, foarte transparentă.

britney111

În timp ce se afla la masă, colăceii de pe burta lui Britney s-au revărsat peste fustă, făcând-o pe artistă să arate dizgraţios.

Şi de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, vedeta a făcut şi o demonstraţie a faptului că nu prea le are cu bunele maniere. Ea a fost fotografiată în timp ce se scobea cu degetul în gură. sursa: libertatea.ro

britney222