Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Sfatul unui medic: ”Mâncaţi dulciuri dacă vreţi să slăbiţi!”

biscuitiUn medic britanic susţine că dulciurile pot ajuta la combaterea obezităţii. El îi sfătuişte pe părinţii care au copii obezi să le dea câte nouă biscuiţi pe zi.

Dr. Sarah Brewer recomandă o dietă controversată care să conţină prăjituri dar şi fructe şi legume pentru a rezolva problema obezităţii infantile.

În cadrul dietei, copiii pot mânca nouă biscuiți pe durata întreagii zile, plus o masă de seară de 500-700 calorii dacă își iau doza zilnică recomandată de cinci fructe și legume.

Dr. Brewer consideră că sunt necesare astfel de măsuri radicale pentru a combate obezitatea cu care se confruntă tot mai mulți copii.

" S-au încercat diferite abordari dar până în prezent abordările tradiționale nu au avut succes. Este timpul să încercăm nouă abordare, iar dietele extreme ar trebui să fie ultima soluție. Nu putem readuce vremurile în care copiii mâncau sănătos și se jucau mai des afară. Trebuie să combatem o problemă a secolului 21 cu soluție a secolului 21″, explică medicul.

Dieta "cookie" (cu prăjituri) a fost dezvoltată în Statele Unite de dr. Sanford Siegal pentru a ajuta la combaterea obezității într-un mod nou.

Biscuiții pe care îi recomandă medicul trebuie să conțină un amestec sănătos de aminoacizi derivați din lapte, albuș de ou, fulgi de ovăz, orez și alte cereale.

Dacă au în compoziţie şi ulei de rapiţă biscuţii sunt, de asemenea, o sursă bună de acizi graşi esenţiali sănătoşi. sursa: doctorulzilei.ro