Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

La nici o lună de la divorţ, Bianca Draguşanu face dezvăluiri despre căsnicia ei cu Victor Slav

dezvaluiri baincaAu divorţat pe 10 martie, însă asta nu a însemnat sfârşitul relaţiei dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. El i-a dus un imens buchet de trandafiri de ziua ei, a stat cu ea până dimineaţa la petrecere, iar apoi se pare că cei doi s-au tot întâlnit, ba intenţionat, ba din întâmplare.

Dovada este chiar declaraţia Biancăi: "Ne-am întâlnit până acum de un infinit de ori". Ceea ce înseamnă că roşcata şi fostul ei soţ nu şi-au spus nici pe departe adio şi chiar flirtează ca doi adolescenţi. Ei s-au întâlnit la o gală la care au fos prezente mai multe vedete, s-au salutat, s-au pupat pe obraz, iar roşcata i-a aruncat câteva ocheade cu subînţeles.

Bianca a lăsat să se vadă că deşi nu mai sunt oficial un cuplu, legătura lor nu s-a stins. "Noi nu ne-am certat niciodată", a declarat Bianca, pentru emisiunea "Acces Direct". Ea a continuat, flatându-şi fostul partener de viaţă: "E cel mai sexy. Am avut un soţ sexy", a recunoscut ea, după ce a dat nas în nas cu el, la eveniment. Întrebată dacă şi-ar dori să reia relaţia cu Victor Slav, roşcata a fost mai degradă evazivă: "Nu cred că este cazul să vorbesc despre lucrurile astea acum".

Despre Adrian Cristea, Bianca a fost însă tranşantă, dorind să delimiteze clar lucurile: "Nu am mai vorbit. Nu mai ţinem legătura, că nu avem despre ce să mai vorbim". sursa: libertatea.ro