Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

La cei 75 de ani, Irina Loghin se poate lăuda cu o căsnicie perfectă

oirina loghinLa cei 75 de ani, Irina Loghin se poate lauda cu o cariera de stralucita, dar si cu o casnicie extrem de fericita. Interpreta de muzica populara si-a cunoscut sotul in urma cu 45 de ani, iar de atunci nu s-au despartit niciodata.

Zicala conform careia in viata nu poti avea si cariera, dar si familie, este contrazisa in totalitate de Irina Loghin. La cei 75 de ani, cantareata de muzica populara se poate lauda cu faptul ca este una dintre cele mai iubite interprete autohtone, dar si cu o casnicie fericita de aproape jumatate de secol. Irina Loghin si sotul sau, Ion Cernea, s-au cunoscut in urma cu 45 de ani, pe strand:

" Pe atunci, Ion era campion la lupte greco-romane, arata bine, era manierat. Era bun prieten cu Benone Sinulescu. Intr-o zi au stabilit sa mearga la strand, iar Benone a chemat-o si pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasa, curtata de multi barbati. Au fost multi sportivi in ziua aia care au incercat sa ii intre in gratii, insa unul singur a reusit sa o impresioneze: Ion", a declarat un apropiat al Irinei Loghin, pentru CANCAN.ro.

irina loghin11

O insotea la toate concertele!

De atunci, cantareata si sportivul au ramas impreuna, iar dupa cateva luni se si mutau impreuna. Cu toate acestea, ei s-au casatorit abia dupa zece ani, pentru ca fiecare era mai tot timpul plecat: ea in turnee, el in cantonamente. Dupa ce s-a retras insa din competitii, Ion Cernea nu s-a mai despartit nicio secunda de sotia sa:

" El mergea mai mereu cu Irina la spectacole. Era un barbat atent, avea mereu grija ca sotiei sale sa nu ii lipseasca nimic. Era si un fel de bodyguard al ei, nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea. Si acum sunt tot la fel de uniti, de fericiti. Se respecta enorm, nu i-am vazut vreodata sa se jigneasca", ne-a mai spus aceeasi sursa. Aflata in America, Irina Loghin a acceptat, in exclusivitate, sa vorbeasca despre casnicia sa: "Este important felul in care iti astepti barbatul acasa. Nu trebuie sa fi tafnoasa, ori nearanjata. El trebuie sa aiba o imagine impecabila despre tine", ne-a spus interpreta.

Femeile ii cer sfaturi in dragoste!

Multe dintre admniratoarele sale vad un etalon in Irina Loghin. Asa ca, atunci cand o intalnesc in culisele unui spectacol, ori intr-un supermarket, nu pierd niciodata ocazia sa ii ceara sfaturi, in special legate de dragoste, fiind un exemplu pentru toate femeile maritate. sursa: cancan.ro