Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Brad Pitt supărat, după ce Angelinei Jolie i s-au aprins călcâiele după Jared Leto

brad-angelinaAngelina Jolie (38 de ani) pare că a reaprins dragostea iubirii cu Jared Leto (42 de ani), fiind tot mai apropiată de laureatul cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

Actorul Jared Leto i-a căzut cu tronc Angelinei Jolie. Presa din SUA scrie că Brad Pitt (50 de ani) este supărat pe partenera sa, care este vizibil copleşită de sentimente pentru Leto, cu care a avut o relaţie în 2004, exact înainte de a se cupla cu el.

"Spune mereu că arată foarte bine şi că este un actor extraordinar", au dezvăluit surse apropiate cuplului.

Brad Pitt i-ar fi făcut Angelinei şi câteva crize de gelozie când a aflat că viitoarea sa soţie, cu care trebuie să facă nuntă în vara acestui an, se vede tot mai des cu Leto.

Deşi Angelina l-a asigurat că întâlnirile au scop profesional, ea dorindu-l pe actor într-un viitor film al său, Brad începe să aibă dubii cu privire la viitorul mariaj.

Asta şi după ce a aflat că ea a fost foarte îndrăgostită de Leto şi că, la un moment dat, după relaţia eşuată din 2003 cu el, le-ar fi spus unor prietene că "dacă nu a mers cu Jared, mă mulţumesc şi cu Brad".

Starul i-a dat un ultimatum Angelinei, cerându-i să nu se mai vadă cu Leto, dar, cum ea nu are de gând să facă acest lucru, s-ar putea ca în curând să auzim de o despărţire. sursa: libertatea.ro