Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Alina Sorescu despre fetita sa, ea este acum pe locul 1 in familie

alina sorescuDe cand in familia lor a aparut fetita lor, viata lui Alexandru Ciucu si a Alinei Sorescu s-a schimbat radical. Acum toata atentia lor este indreptata catre micuta.

Alina Sorescu a declarat pentru o emisiune tv ca sotul ei, Alexandru Ciucu "a picat pe locul patru in familia noastra. Cea mica pe locul 1, eu pe locul doi, mama mea pe locul trei si Alexandru pe locul patru. S-a schimbat totul, casa e insufletita".

Designerul s-a plans ca "Intr-una din zile am fost racit si m-am simtit rau, a trebuit sa stau toata ziua inchis intr-o camera. In toata aceasta ecuatie barbatul este si el o victima. Pana la nastere barbatul e foarte important in viata unei femei insarcinate, dupa, e ca si cum nu exista".

alina sorescu-ciucu

Alina Sorescu a tinut sa ii multumeasca atat mamei sale, cat si sotului sau deoarece sustine ca a beneficiat de tot sprijinul din lume in perioada in care a fost insarcinata, dar si dupa ce micuta a venit pe lume.

Vedeta sustine ca ea este cea care se ocupa in timpul noptii de fetita: "Da, eu ma trezesc, el doarme linistit, ce sa facem, rolul mamicii e mai important".

O rasfata pe micuta cu daruri

Alina Sorescu s-a refacut foarte bine dupa sarcina si silueta sa si-a recapatat formele. Alexandru Ciucu este cat se poate de fericit si o rasfata pe micuta cu daruri cat se poate de scumpe si extravagante.sursa: cancan.ro