Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Alimente din cauza cărora nu-ţi mai creşte părul

par frumosNu degeaba spun toţi specialiştii că trebuie să ai grijă de mănânci ca să fii sănătoasă, din toate punctele de vedere! Dacă mănânci anumite produse, părul nu va mai creşte la fel de repede şi sănătos. Află care sunt acestea, ca să le scoţi din dietă.

Zahăr

Zahărul poate interveni în procesul de absorbţie al proteinelor în organism, care sunt foarte importante pentru păr. Şi vitamina E este necesară creşterii podoabei capilare, iar din cauza zahărului, nivelul acesteia scade. Nu trebuie să interzici zahărul definitiv din dietă, ci să micşorezi cât mai mult aportul zilnic.

Sare

Nici sarea nu face bine părului. Studiile au dovedit că un consum excesiv de sare duce la căderea exagerată a părului. Consumă alimente cu cât mai puţină sare, dacă vrei să ai un păr bogat şi sănătos.

Făina de grâu

Cei mai mulţi oameni evită făina de grâu pentru că este plină de carbohidraţi şi îngraşă, însă prea puţini se gândesc că făina poate face rău şi părului. Produsele făinoase cauzează subţierea firelor de păr, aşa că ar trebui să iei o pauză de la ele - dacă nu reuşeşti să renunţi de tot. sursa: unica.ro