Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Moment de maxima sinceritate! Zavoranca a recunoscut: "Mi-am dat seama ca taranca eram eu"

zavoFara doar si poate, Oana Zavoranu se numara printre vedetele care au un stil vestimentar aparte. Chiar daca uneori primeste laude, iar alteori critici, bruneta nu tine cont de nimeni atunci cand isi alege tinutele.Unele nonconformiste, la fel ca si ea.

Acest stil il are, insa, de doar cativa ani. In urma cu aproape zece ani, Oana Zavoranu recunoaste ca se imbraca asemenea multor femei din Romania. O vacanta pe care a avut-o in Statele Unite a facut sa isi schimbe radical viziunea asupra modei.

Multa lume incearca sa-i copieze stilul vestimentar

Oana Zavoranu se afla in punctul in care nu tine cont de absolut nimeni atunci cand vine vorba de haine. Mai mult, bruneta a ajuns in stadiul in care lumea nu o mai priveste uimita atunci cand iese pe strada cu un anumit outfitt sau incearca tot soiul de combinatii. Pana sa ajunga, insa, la un astfel de nivel, Zavo a avut nevoie mai intai sa ajunga in America, "tara tuturor posibilitatilor". Ceea ce lumea vrea astazi sa copieze la ea, si nu facem referire neaparat la hainele pe care le poarta, ci mai mult la atitudinea cu care stie sa poarte o piesa vestimentara si mai ales la curaj, Oana a "imprumutat" de la americani.

"Am crezut ca sunt niste tarani"

Zavo povesteste ca, in urma cu ani buni, se afla pe aceeasi linie vestimentara ca multe femei din Romania. Mai precis, Oana punea accentul pe elenganta si pe faptul ca trebuie "sa dea bine" decat pe propriul confort. Asa ca, odata ce a ajuns in Statele Unite si a vazut cum se imbraca lumea acolo, asta i-a schimbat complet viziunea.

zavo1
"Tin minte ca acum multi ani am mers pentru prima data in America si m-am cazat la un renumit hotel din Las Vegas. Pe holuri am vazut tot felul de oameni, imbracati care mai de care. Am crezut ca sunt niste tarani. Se aflau intr-un hotel de cinci stele si umblau cu haine lalai, sport, parca erau in casa. Eu atunci aveam cizme cu toc, fusta mulata, bluzita. Ma credeam foarte bine imbracata. Treptat mi-am dat seama ca oamenii nu erau nici nebuni, nici tarani, ci doar se imbracau cum se simteau foarte bine. Mi-am dat seama ca taranca eram eu", ne-a spus Oana.

zavo2

Simte ca s-a nascut in America

Oana Zavoranu are o legatura puternica fata de Statele Unite ale Americii. Nu de putine ori a declarat ca ea crede ca intr-o alta viata s-a nascut cu siguranta in State si ca, mental, se aseamana mai mult cu cei de acolo, decat cu tara unde s-a nascut.

"Eu chiar cred ca intr-o alta viata m-am nascut in America. Acolo mi se pare ca este casa mea. Sunt foarte legata de SUA si am mentalitatea celor de acolo. Ce-i drept, de fiecare data cand am plecat in America am fost in cele mai tari orase de acolo, asa ca nici nu aveam cum sa nu ma indragostesc imediat", a mai spus Zavo.

Eu chiar cred ca intr-o alta viata m-am nascut in America. (Oana Zavoranu) sursa: cancan.ro

Stiri mai vechi: