Joi09162021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Criză, criză, dar nu şi pentru Horia Brenciu, care va primi 35.000 de euro de la Antena 1

brenciuA făcut ce i-a spus inima şi a primit cu 10.000 € mai mult decât la PRO TV

Fostul jurat de la "Vocea României" (PRO TV), recent transferat de rivalii de la Antena 1, este una dintre cele mai cotate vedete ale postului din Băneasa.

Conform unor surse din piaţa media, acesta a bătut palma cu trustul Intact pentru 35.000 de euro, în timp ce la PRO TV lua cu 10.000 euro mai puţin. Mai mult, artistul a fost încântat să apară pe sticlă la Antena 1 în mai multe sezoane pe an, decât într-un singur sezon, aşa cum apărea la trustul MediaPro. Horia Brenciu va fi membru al juriului în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva!", înlocuind-o pe Delia Matache, dar şefii îi pregătesc şi o emisiune proprie, de divertisment.

Mai mult, banii vin în familie, căci şi iubita lui, Alice Dumitrescu, s-a mutat la Antena 1, unde este producătoarea emisiunii "Happy Show", realizată cu fosta gaşcă de la Serviciul Român de Comedie (Pro TV).

"Antena 1 mă susţine în proiectele mele, în concertele mele. Cineva îmi spunea că decât să te văd o dată într-un sezon, mai bine te văd de mai multe ori pe an. Aşa se va întâmpla, fiţi pregătiţi", a declarat Brenciu săptămâna trecută la "Observator". sursa: click.ro

Stiri mai vechi: