Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Angelina Jolie îşi va extirpa ovarele, de teamă să nu se îmbolnăvească de cancer

angelinaAngelina Jolie a confirmat zvonurile potrivit cărora se va supune unei noi operaţii extreme: aceea de a-şi extirpa ovarele. La aproape un an după ce a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni apariţia cancerului mamar, actriţa, în vârstă de 38 de ani, a anunţat că, tot de frica apariţiei cancerului, îşi va extirpa şi ovarele, notează BBC.Sursa citată mai scrie că starul de la Hollywood a luat această decizie după ce, în urma unor analize genetice, a constatat că prezintă un risc crescut de a se îmbolnăvi de cancer mamar. Aceleaşi teste i-au mai arătat că era expusă şi unui risc ridicat de a se confrunta cu cancer ovarian.

„Am decis să fiu proactivă şi să mininalizeze toate riscurile pe cât posibil”, a declarat Angelia jolie, în urmă cu un an.  Într-un interviu acordat recent  celor de la Entertainment Weekly, actriţa s-a declarat „foarte fericită” de faptul că a luat decizia de a se opera. „Va trebui să mai fac încă o operaţie. Am fost sfătuită de foarte mulţi oameni minunaţi  pentru a face acest pas. Am fost norocoasă să am alături nişte doctori minunaţi, am fost norocoasă că m-am recuperat foarte repede după prima operaţie şi că m-am putut concentra asupra proiectului Unbroken (nr. filmul regizat de actriţă)”, a declarat actriţa.

Aceasta le-a mulţumit fanilor ei pentru faptul că au fost alături de ea în cele mai grele momente din viaţa ei. „Am fost foarte mişcată de susţinerea şi înţelegerea de care au dat dovată atât de mulţi oameni”, a mai spus Angelina Jolie.În urmă cu aproape un an, actriţa s-a supus unei operaţii de dublă masectomie. Aceasta şi-a anunţat fanii de intervenţia la care a fost supusă printr-un editorial publicat în cotidianul The New York Times.

sursa: gandul.info