Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Adi Mutu îşi răsfaţă prietena cu diamante!

5Apropiaţii fotbalistului spun că «Briliantul» e foarte darnic cu Cristina. Cristina a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în urmă cu două săptămâni, când a petrecut cu Mutu la o cârciumă din Bucureşti.

Adrian Mutu este un tip galant atunci când vine vorba despre femeile din jurul lui. Aşa s-a întâmplat, spun apropiaţii, şi în cazul Cristinei Bădănoiu, fata pe care Adi o are în preajmă de ceva timp. A impresionat-o cu o excursie la Paris şi cu un cadou cu diamante.Click! v-a prezentat pe larg în ediţia de ieri cum o domnişoară din high-life-ul bucureştean îi dă târcoale lui Adi Mutu, profitând de faptul că fotbalistul Petrolului este singur în România şi, se pare, separat de soţia sa, Consuelo, care a rămas cu cele două fete în Republica Dominicană. Cristina Bădănoiu, consilier la Senat, este mai mereu în apropierea fotbalistului şi nu-i refuză nicio întâlnire atunci când căpitanul celor de la Ploieşti îi cere.

Adi Mutu îşi face de cap când nevasta e departe

Se pare însă, spun prietenii lor, că uneori şi „Briliantul" este galant cu fata. Un astfel de episod s-a consumat în luna decembrie a anului trecut. Adi ar fi profitat din plin de vacanţă şi de faptul că familia îi era la mii de kilometri depărtare şi i-ar fi oferit Cristinei câteva zile de vis într-o destinaţie extrem de romantică: Paris.Şi ca „pachetul" să fie complet, atacantul ar mai fi făcut o investiţie de câteva mii de euro pentru brunetă: o brăţară cu diamante. Dacă e să ne luăm după „gurile rele" care o prezintă pe Cristina ca o femeie dornică de aventuri doar cu bărbaţi potenţi financiar şi generoşi, se poate spune că Adi este pretendentul perfect.

sursa: click.ro

Stiri mai vechi: