Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

SURPRIZĂ de proporţii! Jean Claude Van Damme, la Bâlea!

van dammeSurpriză de proporţii, ieri, pentru turiştii care s-au aflat la Bâlea Lac. Pe pârtie şi-a făcut apariţia nimeni altul decât actorul Jean Claude van Damme.

Îmbrăcat în blugi şi cu o cămaşă fără mâneci, starul a venit însoţit de 100 de persoane să filmeze o reclamă la bere. Actorul de origine belgiană a sosit luni seara, cu un elicopter, şi s-a cazat la o cabană din zonă. A închiriat o cameră pentru el, una pentru bagaje şi restul pentru membrii stafului.

van damme1

Starul de 53 de ani nu a fost pretenţios. A cerut doar să i se înlocuiască patul din cameră cu unul cu saltea mare, dublă. Actorul şi-a început ziua cu un mic dejun sănătos, de la care nu au lipsit omleta făcută doar din albuşuri de ou, brânzeturi cu mucegai, roşii şi cerealele de ovăz cu miere.

van damme2

Îmbrăcat lejer, cu o pereche de blugi şi o vestă, actorul a coborât pe gheaţa lacului Bâlea, unde a început filmările pentru reclama la o marcă de bere. Apoi, starul a stat de vorbă cu turiştii. "Biserica de gheaţă este uimitoare. Mulţumesc prietenilor mei din România că mi-au oferit un suport extraordinar în toţi aceşti ani", a spus Van Damme. sursa: click.ro