Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Mărturisirea lui Ştefan Bănică Jr: "Sunt logodit"

stefan banicaŞtefan Bănică junior a vorbit în cadrul unui interviu acordat, luni, emisiunii „Acces direct" despre femeile din viaţa lui şi despre cum reuşeşte să împace viaţa personală cu cea profesională. Artistul a mărturisit că de fiecare dată când iubeşte este logodit.

Ştefan Bănică junior a declarat în cadrul emisiunii de luni a emisiunii „Acces direct" că sunt momente în care evenimente din viaţa personală se reflectă în piesele sale.

„Mă inspir şi din viaţa mea. Mereu inspiraţia te aduce la experienţele tale. Într-un cântec de dragoste e important ca oamenii să se regăsească în mesaj", a spus cântăreţul.

Întrebat despre cea mai importantă femeie din viaţa lui, Ştefan a spus că Violeta, fiica lui şi a Andreei Marin, este marea lui dragoste.

„Marea mea dragoste este fiica mea, Ana Violeta. Mă bucur că la fiecare an, deşi noi îmbătrânim, copiii noştri cresc. La fiecare spectacol ne vedem copiii în sală şi ne dăm seama că a mai trecut un an şi că dragostea care nu se poate stinge niciodată este faţă de copiii tăi", a spus Bănică.

Artistul a mărturisit că în acest moment se simte liniştit, echilibrat şi că nu mai caută nimic. Bănică a precizat că în prezent se consideră un om fericit şi împlinit. Acesta a refuzat să facă vreun comentariu referitor la fosta soţie Andreea Marin. Bănică a încheiat spunând că ori de câte ori iubeşte, el se consideră logodit.

„Acum nu mai caut nimic. Sunt foarte bine aşa cum sunt, am echilibru, am linişte şi consider că fiecare relaţie e importantă. Acum nu mai caut nimic. Fiecare relaţie are frumuseţea ei. Când se întâmplă, nu mai ţii cont. Important e ce-i transmiţi tu ei şi ce-ţi transmite ea ţie. Acum sunt un om fericit şi împlinit. Nu comentez nimic despre Andreea. Avem un copil extraordinar. Doamnelor şi domnilor, eu de câte ori iubesc, sunt logodit», a spus Bănică. sursa: click.ro

Stiri mai vechi: