Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Jared Leto, solistul şi actorul care a cucerit inimile femeilor cu look-ul şi privirera pătrunzătoare

jared-leto-premiul-oscarCu privirea sa pătrunzătoare, look-ul mesianic şi buclele sale perfecte, Jared Leto este un artist desăvârşit, al cărui talent a fost confirmat de numeroase ori.

#1 Jared Leto a găsit fântâna tinereţii şi s-a scăldat în ea mai mult decât ar fi trebuit. Dovadă stă look-ul său adolescentin, cu ajutorul căruia a cucerit mai multe inimi decât şi-ar fi dorit.

#2 Născut în 1971, Jared Leto are 43 de ani. Nu ai spune, nu-i aşa?

#3 Actorul este vegetarian, ceea ce ar explica silueta sa dar şi faptul că are o piele atât de sănătoasă. Jared a slăbit şi s-a îngrăşat dramatic pentru rolurile din "Requiem for a dream" şi "Chapter 27", unde l-a interpretat pe asasinul lui John Lenon, dar asta face parte din job-ul lui de actor.

#4 Trupa 30 Seconds to Mars, al cărei solist este Leto, a fost înfiinţată de artist împreună cu fratele său mai mare, Shannon. Trupa a lansat din 1998 ţi până acum patru albume: "30 Seconds to Mars", "A Beautiful Lie", "This is War" şi "Love Lust, Faith and Dreams". Turneul lor de promovare pentru albumul, "This is War", a durat 2 ani şi a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai lung turneu: 300 de concerte.

#5 Prima pasiune a lui Jared Leto a fost pictura, pe care a studiat-o la Universitatea de Arte din Philadelphia, după care a studiat actoria la Scoala de Arte Vizuale la New York.

#6 Jared a început întâi cariera de actor, abia apoi pe cea de cântăreţ. Primul rol în care s-a remarcat este cel din serialul "My so Called Life", unde a jucat alături de Claire Danes. Jared i-a impresionat atât de puternic pe producători încât au păstrat personajul său până la sfârşitul serialului. După acest rol au apărut rolurile în filme artistice, dintre care amintim "Requiem for a dream", "Chapter 27", "Mr. Nobody" şi "Dallas Buyers Club".

#7 De curând şi-a primit şi confirmarea de actor de valoare când a primit primul său Oscar. Rolul de transsexual din "Dallas Buyers Club" i-a adus mai multe premiilui Leto, printre care şi un Glob de Aur, toate la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

#8 Actorul nu s-a uitat încă la filmul său de Oscar, "Dallas Buyers Club". Jared i-a mărturisit lui Ellen, invitat fiind la show-ul ei, că personajul lui Rayon a fost foarte complex şi că momentan preferă să nu se mai gândească la asta.

#9 Cea mai importantă relaţie a actorului a fost cu Cameron Diaz, cu care a fost logodit timp de 3 ani, începând cu anul 2000, dar actriţa a considerat că Jared nu o iubeşte şi a pus punct relaţiei. Alte zvonuri l-au legat pe artist de femei ca Scarlett Johanssson, Paris Hilton, Isabel Lucas şi Lindsay Lohan.

#10 Îl vom vedea live la Bucureşti în concert alături de trupa sa, 30 Seconds to Mars, la Romexpo, pe 5 iulie. Şi dacă e să ne luăm după concertele sale de până acum ar cam fi cazul să vă grăbiţi să vă achiziţionaţi biletele pentru că se vor termina rapid! sursa: cosmopolitan.ro