Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Transformări uluitoare! Descoperă vedetele care au slăbit enorm pentru rolurile din filme!

vedete-slabitCariera de actor cere multe sacrificii şi nici un star cu adevărat important nu se dă în lături atunci când vine vorba de provocări, oricât de dure ar fi acestea.

Anne Hatway

Anne Hathaway a ştiut din momentul în care a primit rolul unei prostituate ce moare de foame în filmul "Les Miserables" că va trebui să slăbească enorm. Ea a impresionat însă o lume întreagă cu sacrificiile făcute pentru rol, pentru care a dat jos aproape 12 kilograme. "Am slăbit 4,5 kg în 3 săptămâni cu ajutorul unei diete de detoxifiere, după care încă 7 în 14 zile cu ajutorul exerciţiilor şi pentru că mă abţineam de la mâncare, ceea ce nu recomand nimanui. Şi când eram adolescentă încercam tot felul de nebunii, dar nu recomand asta nimănui. Nu a fost deloc 'fun' să slăbesc atât. Am fost sub vizorul unui nutriţionist şi un medic mă consulta periodic" a spus Anne, care a devenit atât de fragilă încât şi-a rupt mâna la prima căzătură.

Matthew Fox

Matthew Fox a ajuns aproape de nerecunoscut după ce s-a pregatit intensiv pentru rolul lui Picasso, un asasin care ia parte la lupte ilegale. Pentru filmul "Alex Cross", Fox a piedut 18 kilograme, dar nu a fost deloc simplu, pentru că regimul a fost unul drastic şi s-a întins de-a lungul unui an întreg. "A constat în antrenamente până la punctul în care mi s-a făcut rău", a declarat actorul, care a susţinut că, în ciuda faptului că a făcut fotbal în colegiu şi era obişnuit cu antrenamentele dure, pregătirea rolului din film a fost una îngrozitoare.

Natalie Portman 01

Natalie Portman a suferit o transformare fizică majoră pentru a ajunge balerina perfectă din "Black Swan". Natalie a început o dietă drastică: opt ore de antrenament pe zi, şase zile pe săptămână, plus porţii mult mai mici de mâncare şi un meniu bazat, în mare parte, pe legume, fructe şi migdale. În acest fel, Natalie a slăbit 10 kilograme, ajungând la o greutate aproape periculoasă: 42 de kilograme la o înălţime de 1.63 m! Când a văzut-o pe platourile de filmare, regizorul a rămas şocat: "Mă uitam la spatele ei, coastele i se întrezăreau şi nu îmi venea să cred cât e de slabă. Am rugat-o să se menajeze şi să mănânce, plus că am cerut să aibă alimente în permanenţă la ea în rulotă!". Actriţa a fost recompensată cu un Oscar pentru acest rol.

Matthew McConaughey 01

Din tipul sexy, cu un corp impecabil, bine lucrat şi plin de muşchi, Matthew McConaughey a mai rămas doar o umbră, după ce a dat jos 20 kilograme într-un ritm rapid, pentru a juca rolul unui bolnav de SIDA în filmul "The Dallas Buyer's Club". McConaughey ajunsese să mănânce doar o felie de carne de pui, albuşul de la ou şi să bea Coca Light. "Trebuie să îţi revezi toate obiceiurile, iar zilele par îngrozitor de lungi. Crezi că a venit ora prânzului şi constaţi că este doar 09.30 dimineaţa", spune Matthew McConaughey într-un interviu. 2Am un jurnal cu tot ce am mâncat în acea perioadă şi cu siguranţă voi spune într-o bună zi ce conţine, fiindcă a fost o aventură deloc plăcută", a adăugat el. Eforturile actorului nu au fost zadarnice din moment ce a câştigat un Oscar la categoria cel mai bun actor.

Jared Leto

În acelaşi film, Jared Leto joacă rolul lui Rayon, un transsexual seropozitiv. Pentru a intra şi mai bine în pielea personajului, acesta a fost nevoit să renunţe la câteva kilograme, dar a meritat: şi el a plecat acasă cu un Oscar. "2Pur şi simplu nu am mai mâncat. Am pierdut între 13 şi 18 kilograme, iar după o vreme am pierdut şirul. După pierderea kilogramelor mersul pe jos, modul în care stai pe canapea sau modul în care gândeşti mi s-au schimbat", a declarat solistul Thirty Seconds to Mars. "Corpul trece prin nişte etape ciudate. Uneori este greu să beau şi apă. Pentru mine, nu este vorba despre greutatea pe care o pierd, ci despre reprezentarea personajului. Oamenii au făcut asta pentru căutarea sinelui, pentru a atinge o stare meditativă. Asta sper şi eu. Chiar nu este un lucru rău", a mai spus actorul. sursa: unica.ro