Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Iar a comis-o! Jennifer Lawrence a cazut pe covorul rosu, la fel ca anul trecut!

laawrenceAnul trecut, o lume intreaga radea de Jennifer Lawrence, dupa frumoasa actrita a cazut la decernarea premiilor Oscar, atunci cand a fost chemata pe scena sa primeasca un premiu. Se pare ca momentul i-a purtat ghinion anul acesta.

laawrence1

Actrita a fost anul acesta nominalizata la Oscar pentru rolul ei din American Hustle, dar nu l-a mai castigat. Premiul i-a revenit Lupitei Lupita Nyong'o pentru rolul din "12 ani de sclavie".

Decernarea premiilor nu a fost insa una lipsita de peripetii pentru Lawrence. In timp ce se afla pe scaun si astepta cu sufletul la gura sa vada daca se numara printre castigatori, gazda premiilor a amintit de momentul jenant de anul trecut, cand blonda a cazut.

laawrence2

Actrita a incercat sa isi acopere jena in hohote de ras, dar ... surpriza, momentul s-a repetat dupa cateva minute. Mai exact, Jennifer a cazut din nou, de data aceasta pe covorul rosu de la intrarea in Teatrul Dolby.

laawrence3

Din fericire, persoanele de langa ea au fost foarte vigilente si au ridicat-o repede, iar actrita a inceput sa rada cu pofta, amuzata de situatie. sursa: cancan.ro