Vi08192022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Droguri într-un club celebru din Capitală? Bianca Drăguşanu şi Mariana Roşca, implicate într-un scandal monstru

dagausanuInvitată în platoul emisiunii „Un show păcătos", Mariana Roşca a fost implicată într-un schimb de replici mai acid în cursul cărora a dezvăluit că soţul ei şi cu un prieten de-al acestuia s-au drogat în clubul Bamboo, din Capitală. Cu toate că iniţial nu a vrut să facă public numele clubului în care a avut loc incidentul, blonda i-a dezvăluit lui Dan Capatos cine este unul dintre patronii localului. Realizatorul Tv a spus că este vorba despre clubul bucureştean Bamboo.

Mariana Roşca a fost nevoită să facă dezvăluiri incendiare referitoare la fostul ei soţ, libanezul Sabah. Blonda a confirmat faptul că acesta este dependent de droguri. Pusă la zid de unul dintre prietenii bărbatului, Mariana Roşca a povestit despre o întâmplare ce a avut loc într-un club de fiţe din Capitală.

„Soţul meu şi Jamal nu sunt prieteni. Din cauza lui s-a drogat ăla de 3 zile am chemat şi poliţia că mă alerga cu cuţitul prin casă, că nu ştiu ce i-a dat. Eram în discotecă, era ziua lui bărbate-miu şi mi-au dispărut amândoi 2 ore. El şi Sabah au dispărut timp de 2 ore, de eram înnebunită, îl întrebam pe Joshua (unul dintre patronii clubului Bamboo, din Capitală) unde au plecat. După două ore, a venit şi nu mai voia să plece de acolo, era varză. Era drogat. L-am cărat acasă. Bărbatul meu venise pentru prima dată în România, de unde avea el (n.r. droguri)? Trei zile şi trei nopţi, eu nu am dormit. A trebuit să chem Poliţia", a declarat Mariana Roşca.

mariana rosca

Mariana Roşca şi fostul ei soţ, Sabah

Prietenul fostului soţ al Marianei Roşca a confirmat faptul că incidentul a avut loc în clubul Bamboo, dar a spus că blonda minte şi că se aflau în acea noapte acolo pentru Bianca drăguşanu, care-şi serba ziua de naştere.

"Nu era ziua lui bărbatu-tău. Minţi. Aici minţi. Tu nici nu ştii de ce ai fost la Bamboo, cum ai spus tu.Mai ţii minte pentru ce eram invitaţi acolo? Nu era doar ziua lui. Mai era cineva acolo. Pe 7 martie, mai era ziua cuiva. A Biancăi, Bianca Drăguşanu", a declarat Jamal, prietenul soţului Marianei Roşca. sursa: click.ro