Sam06252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Vedete fara scoala, dar care au succes pe plan profesional. Lista vedetelor fara carte contine nume mari

raduleasca-333Nu se numara printre cele mai inteligente persoane de pe Pamant, insa au reusit sa exceleze in domeniul pe care si l-au ales. Multe dintre vedetele noastre nu au prea multa scoala, insa se descurca foarte bine din punct de vedere financiar.

Mihaela Radulescu, Mircea Radu, Nicoleta Luciu sau Gina Pistol sunt cateva dintre numele sonore din showbiz care nu se pot lauda cu diplome universitare. Vedete, insa, primesc sume frumoase de bani pentru activitatile pe care le presteaza, iar acest lucru nu le deranjeaza catusi de putin ca nu sunt absolventi ai unei facultati

Mihaela Radulescu a inceput patru facultati

Un foarte bun exemplu este Mihaela Radulescu. Desi s-a remarcat in televiziune, nu a terminat nici macar o facultate. A frecventat cursuri la patru facultati bucurestene (n.r. trei ani la I.E.F.S, doi la Filologie, unul de Psihologie si trei ani de Regie), insa, din pacate, nu a absolvit niciuna dintre universitati. Cu toate acestea, Raduleasca a trecut mai pe la toate posturile nationale de televiziune si a scris si cateva carti, iar avantajele materiale nu au intarziat sa apara.

mircea-radu333

Mircea Radu a lucrat ca lacatus

Este unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV din Romania, insa in momentul in care s-a angajat in presa nu avea nicio cunostinta in domeniu. De altfel, Mircea Radu a lucrat ca lacatus la "Electroaparataj". Mizand pe aspectul sau fizic, Radu a reusit sa se angajeze in televiziune, iar apoi a incercat sa se specializeze. Nu s-a inscris la nicio universitate, insa a urmat cursuri BBC si la Missouri School of Journalism, in Statele Unite.

luciu333

Nicoleta Luciu munceste de la 16 ani

Putini stiu ca Nicoleta Luciu are la baza profesia de asistenta medicala. Din pacate, bruneta nu a continuat sa urmeze Medicina, deoarece si-a dat seama ca poate obtine bani mult mai usor. Mizand pe aspectul ei fizic, Luciu a observat ca se poate intretine financiar la un nivel destuld e ridicat, asa ca, dupa ce a impartit pliante pe strada, a inceput sa defileze la diverse prezentari de moda si sa faca sedinte foto.

pistol333

Gina Pistol a facut doar o Scoala de Arte si Meserii

Chiar daca acum este actrita intr-un sitcom si este invitata sa intretina atmosfera la diverse petreceri, Gina Pistol are la baza o Scoala de Arte si Meserii, nicidecum una in domeniu. Se pare, insa ca pentru ea, acest lucru a contat extrem de putin, tinand cont ca a facut bani buni cu ajutorul frumusetii.

chilian333

Florin Chilian nu a vrut sa se inscrie la facultate

Artistul Florin Chilian a declarat in nenumarate randuri ca nu a fost niciodata tentat sa se inscrie la vreo facultate sustinand ca nu i se pare tocmai necesar. Cantaretul a mizat foarte mult pe talent, asa ca a lasat scoala intr-un colt de umbra. Fapt care nu i-a cauzat prea tare, mai ales ca Florin Chilian s-a bucurat mereu de succes. sursa: cancan.ro