Lun06272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Raicu vine la Cluj pentru conferinţa The Woman

Andreea-Raicu copyCel mai important eveniment de leadership feminin din România aduce  în data de 7 martie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, 14 femei cu o puternică amprentă în mediul de business românesc, femei care au îndrăznit să aspire la mai mult, punând bazele unor afaceri de success, sau care lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează.

Andreea Raicu se alătură vorbitoarelor de pe scena The Woman. De la colaborări cu designeri cunoscuţi şi până la acţiuni de caritate, Andreea se implică constant în activităţi care o menţin în topul preferatelor noastre. Andreea Raicu şi-a făcut debutul în modă, dar a reuşit să devină mai mult decât un “fashion icon” construindu-şi o carieră de succes în televiziune, iar alături de echipa ei au construit cel mai bun site pentru femei, conform Digital Divas, câştigându-şi astfel şi titlul de best digital diva.

The Woman, aflat deja la a 3-a ediţie, este un eveniment consacrat al femeilor de afaceri din Transilvania şi oferă participantelor în fiecare an şansa de a afla secretele succesului direct de la femeile care le inspiră. Anul acesta, printre vorbitoare se numără:

Amalia Năstase (CEO&Founder Eventures)

Amalia Năstase fondează în 2008 agenţia de media şi publicitate Eventures. Centrată pe organizarea de evenimente de top pentru clienţi de renume internaţionali precum adidas, BBC Knowledge, Louis Vuitton, Philip Morris România, BMW (Automobile Bavaria) sau Moet & Chandon, Eventures şi-a pus amprenta pe piaţa de profil din România prin soluţii de promovare axate pe inovaţie şi creativitate.

Monica Jitariuc (Managing Director-The Practice)
Managing Director al celei mai premiate agentii romanesti de relatii publice, THE PRACTICE, Monica Jitariuc are peste 12 ani de experiență în marketing, publicitate și PR.

Iren Arsene (Managing Partner CURTEA VECHE Publishing)
Este unul dintre oamenii care au avut priceperea și determinarea de a transforma o pasiune într-o afacere de succes.

Mirela Bucovicean (Owner Molecule F)
A renuntat la un job de stilist in New York pentru a-si face un site de shopping in Romania, iar acum Mirela Bucovicean este un nume de referinta in industria romaneasca a modei.

Violeta Ciurel (Preşedinte şi CEO Axa Asigurări România)

Smaranda Buduru (Managing Partner STOMESTET)
Dr. Smaranda Buduru este medic primar stomatolog – protetician, doctor în ştiinţe medicale, şef lucrări la catedra de Protetică Dentară în cadrul UMF Cluj-Napoca (disciplina Ocluzie Dentară) şi conduce alături de soţul ei clinica stomatologică ’Stomestet’.

Rucsandra Hurezeanu (Fondator şi Director General Ivatherm)
Rucsandra Hurezeanu a fost fascinata de cosmetice inca din copilarie, de cind mama ei, farmacista fiind, isi fabrica artizanal, in laboratorul farmaciei, propriile produse cosmetice.

Simona Baciu (Fondator şi Preşedinte Transylvania College)
Simona Baciu este fondator şi preşedinte al unui  sistem inovativ de educaţie, care promovează educaţia de excelenţă, recunoscut atât la nivel naţional, cât şi internaţional: Transylvania College.

Manuela Ciugudean (PR Manager Central şi pe Europa de Est la Intel Corporation)
Manuela Ciugudean Toma se ocupa de PR si Corporate Marketing pentru Intel, in Europa Centrala si de Est.

Adriana Lobda (Partener Deloitte)
Adriana Lobda este partener al firmei Deloitte si coordoneaza biroul regional Deloitte din Cluj-Napoca,avand o vasta experienta in domeniul auditului financiar.

Mădălina Bălan (Consultant Senior şi Managing partner la HART Consulting).
Este specializata in psihologie organizationala, psiholog, consultant senior si managing partner la HART Consulting.

Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţie de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerţ online, arhitectură, resurse umane şi evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizam targuri, conferinţe şi expoziţii: Touristica, HR Summit, TeComm, MarkDay, ARThitecture, workshopuri şi seminarii.macheta the woman 2014 copy