Ma07052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Cristea: "Bianca e bolnavă după sex în grup!"

bi-cristeaRenata, iubita lui Leo de la Strehaia, a făcut publice mesajele dintre ea şi "prinţul" Cristea

Trecutul se întoarce împotriva ei! În plin divorţ, Bianca Drăguşanu e urmărită de aventurile pe care le avea când nu era măritată. Un nou scandal e pe cale să izbucnească după ce Renata, iubita lui Leo de la Strehaia, a făcut publice câteva conversaţii incendiare pe care le-a avut cu fotbalistul. Acesta îi povesteşte că roşcata a luat parte la show-uri porno în grup.

Nici bine nu s-au stins ecourile escapadei de la Paris şi a mesajelor pe care le-ar fi schimbat cu fotbalistul în ziua cununiei, că Bianca intră într-un nou scandal de proporţii, culmea, tot din cauza fostului iubit. Cunoscut pentru renumele de crai, care schimbă femeile ca pe şosete, Adrian Cristea a povestit cu lux de amănunte cum fosta sa iubită ar fi şi ea mare amatoare de partide de amor în grup.

Fotbalistul i-ar fi mărturisit Renatei, pe care încerca să o agaţe pe o reţea de socializare, că Bianca ar fi acceptat să facă sex cu el şi cu prietenul lui cel mai bun, Alex, dar şi cu alte femei, între care Roxana Nemeş şi Morgana, o altă fostă cucerire a "prinţului".

Renata şi Leo sunt împreună de un an şi jumătate

renata-leo

Renata: Am văzut că ai fost cu Bianca la Paris...
Tu chiar o iubeşti? Vrei să o iei tu?
Cristea: Ce contează?
Pe tine te vreau
Renata: Adică? Show cu Bianca? Nu te mai cred
Cristea: Păi eu nu ştiu ce vorbesc? Bianca e bolnavă după sex în grup
Renata: Du-te mă că tu eşti bolnav!
Cristea: Când am cunoscut-o o luam mereu cu un prieten
Renata: E clar!! Tu eşti bolnav. Pai atunci cum a fost iubita ta?
Cristea: E iubita mea doar pentru sex. Cel mai mult mi-a plăcut când o priveam cu Alex cum se lingea cu Nemeş.

Bianca, Alex şi Roxana Nemeş

Renata: Şi tu cu Alex ce făceai bolnavule??
Cristea: Am omorât la ele toată noaptea. Păi ea vroia asta... şi multe altele! A vrut să i-o aduc şi pe Morgana, dar pe aia nu am vrut-o eu că nu e bună deloc la pat. Eu cu tine vreau o relaţie...

Cu discuţiile acestea încerca Adrian Cristea să o convingă pe iubita lui Leo de la Strehaia să-i accepte avansurile. Tânăra, însă, a aflat doar amănuntele şi le-a făcut publice.

1.1

1.2

1.3

Fotomodelul Cristiana Dima a făcut un gest teribil: s-a aruncat acum trei zile de la etajul 4! Nimeni nu ştie ce a împins-o la acest gest extrem, însă apropiaţii fetei spun că era abătută în ultima vreme.

cristiana-dima

Tânăra din Timişoara, în vârstă de 23 de ani, a supravieţuit miraculos în urma impactului, informează opiniatimisoarei.ro. Medicii zic că fata nu mai e la terapie intensivă şi a scăpat ieftin, doar cu câteva fracturi. Cristiana este căsătorită cu un om de afaceri de succes din Timişoara, dar s-a făcut cunoscută în 2008, când a dezvăluit că "prinţul" Cristea a hărţuit-o, deşi el era într-o relaţie cu Bianca.sursa: click.ro