Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Lavinia a rabufnit: “Nu mi-am facut nicio operatie estetica sa seman cu Andreea Marin!”

lavinia-andreeaNu incape nicio indoiala ca intre fosta si actuala iubita a lui Stefan Banica este o asemanare izbitoare. Privirea, zambetul, chiar si gropitele din obraji – toate s-au contopit aproape identic pentru Andreea Marin si Lavinia Parva.

Nu-i de mirare, asadar, ca presa i-a lipit Laviniei eticheta de "sosia" Andreei. Asemanarea, insa, nu-i deloc pe planul brunetei de 28 de ani.

Mai mult, potrivit revistei SPY, Lavinia s-a plans apropiatilor ca s-a saturat sa tot fie comparata cu fosta sotie a lui Banica. "Nu mai vbreau sa fiu asemanata cu Andreea Marin. La urma urmei, nu mi-am facut nicio operatie estetica ca sa arat ca ea. Asa aratam si inainte sa fiu cu Stefan..."

Si totusi...

lavinia-andreea2

Din pacate pentru Lavinia, chiar seamana cu Zana. Si, din cate se vede, nu face niciun efort sa "ascunda" asemanarea.

O alta culoare a parului sau o altfel de tunsoare ar ajuta-o cu siguranta sa fie unica, insa nu a apelat pana acum la nicio altfel de metoda. Din contra, chiar, s-a afisat de nenumarate ori cu haine sau accesorii care o faceau sa semene si mai mult cu "originalul".

Mai mult, desi ar fi putut sa se tina departe de Universul Zanei, s-a apropiat neasteptat de mult de sotul Andreei Marin, iar dupa divort i-a devenit iubita oficiala. In plus, a dat senzatia in mai multe randuri ca ii copiaza si stilul vestimentar. Sigur, se poate spune ca este o simpla coincidenta...

lavinia-andreea1

Insa atunci cum se poate explica ultima piesa a Laviniei, "Povesti cu zane"? Putea sa folosesca orice alt cuvant, dar l-a ales fix pe acela cu care o tara intreaga o alinta pe Andreea Marin.... sursa: cancan.ro