Dum07032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

ŞOC LA CASA REGALĂ! Prinţul William a plecat în vacanţă cu fosta iubită!

william-Jecca-Craig Kate Middleton, ducesa de Cambridge, s-a supărat pe soţul său, prinţul William, pentru că acesta nu a mers cu ea şi cu micuţul prinţ George în vacanţă, preferând să se relaxeze cu fratele său şi cu o altă femeie.

Probleme în paradis? Asta se întreabă tabloidele străine după ce s-a aflat că prinţul William a mers în Spania, la vânătoare, cu Harry, fratele său, dar şi cu o fostă iubită, Jecca Craig (30 de ani), deşi putea să meargă în Caraibe, unde îşi petreceau vacanţa soţia sa, Kate, şi copilul lor, prinţul George.
Ducesa de Cambridge şi fiul ei sunt în concediu în Caraibe

Oficial, prinţul William a motivat faptul că nu îşi petrece vacanţa alături de soţie şi copil în Caraibe deoarece trebuie să studieze pentru un curs de management agricol de zece săptămâni, pe care îl urmează la Universitatea Cambridge, însă, în această perioadă, a fost plecat la rându-i din Marea Britanie, fapt pentru care jurnaliştii străini cred că William şi frumoasa Kate se confruntă deja cu probleme în căsnicie.

Prinţul William a mai fost implicat într-o relaţie de scurtă durată cu Jecca, pe vremea când cei doi aveau 16 ani. sursa: libertatea.ro