Dum07032022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

What’s Up e star de cinema

wh3What's Up a lansat aseara in premiera, cel mai nou single "Taxi" intr-un mod cat se poate de original: pe un ecran de cinema. Pentru o seara, Marius Ivancea a fost egalul unui actor de Oscar iar cel mai nou videoclip al sau s-a vazut supradimensional, pe unul dintre cele mai mari ecrane din Romania, la Cinema City Cotroceni.

Artistul si-a inceput seara cu un concert in care i-a avut invitati pe Amna, Uddy si Andra, alaturi de care a adunat sute de persoane in fata scenei, invitandu-si apoi prietenii in sala de cinema, unde s-au distrat vizionand videoclipul "Taxi" si cel mai amuzant making-of, toate incununate cu minute intregi de aplauze!

wh2

" Taxi este o piesa de la care astept foarte multe rezultate pentru ca a fost facuta cu multa dragoste iar pentru ea au muncit o multime de oameni cu suflet mare si asta se simte inca de la prima ascultare. Si e o mandrie sa fiu primul artist al carui eveniment are promovare intensa pe ecranele de cinema, cred ca e unul din cele mai bune canale de promovare. Ce sa mai zicem de clip, care a fost facut in timp record dar am avut norocul sa ii avem alaturi pe cei mai buni, cu fratii Moga in frunte. Iar cand muzica mea e primita cu atat de multa buna-vointa e cel mai bun semn!" a spus What's Up.

Artistul a fost sustinut de colegii sai de breasla, Andra, Adina Buzatu, Laura Lazar, Liviu Teodorescu, Adda, Sisu, Uddy, Amna, Randi, Shurubel, Wilmark si Alyanna Lu. Simina, viitoarea sa sotie i-a pregatit si o surpriza dulce, un tort personalizat cu TAXI, iar concluziile serii sunt ca "Taxi" are toate sansele sa fie hit iar lui What's Up ii sta grozav pe marile ecrane!