Ma05242022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Bendeac SE JOACĂ de-a EFTIMIE de la Times New Roman

bendeacDupă ce postul Prima TV a fost preluat de către omul de afaceri Cristian Burci, postul de televiziune a intrat într-un proces de înnoire din punct de vedere al echipei şi al grilei de programe.

Printre "mişcările" importante de la Prima TV amintim apariţia emisiunii "Chestiunea zilei" cu Florin Călinescu, un nou sitcom, "Dolce Vita", formate noi, precum Ce gândesc femeile, Căsătoriți din prima și un fel de America's funniest video, două jurnale satirice difuzate în weekend şi realizate de echipa de la site-ul de profil Times New Roman şi, nu în cele din urmă, achiziţia lui Mihai Bendeac, ce va avea propria emisiune de umor.

Actorul de comedie face deja glume pe seama colegilor, iar, în această seară, a ales să prezinte, în manieră proprie colegii din echipa de la PrimaTV.

"Începând de astăzi, eu sunt Eftimie de la Times New Roman. Iar Eftimie de la Times New Roman este Eu. PS - Nu sunt fumat! Jur!!! ", a scris Mihai Bendeac, făcând astfel referire la Ovidiu Eftimie, redactor de la Times New Roman.

Dar şi acesta are propria manieră de a-şi anunţa colaborarea cu Prima. "În seara asta mi-am luat cămaşa aia bună, blugii rupţi în c***, ghetele şi inima-n dinţi să particip la lansarea oficială a grilei PrimaTV. Unde uzina la care lucrez, TimesNewRoman, va avea o emisiune, sâmbăta şi duminica, începând din martie", a scris acesta pe blog. sursa: libertatea.ro