Ma09212021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Tenul tău are nevoie de ajutor! Cinci paşi simpli care îţi vor face chipul perfect

frumuseteAtât vara, cât şi iarna, tenul nostru are nevoie de îngrijire completă şi nu trebuie să treacă o zi fără să-i oferim minimum de atenţie. Iată cinci paşi simpli pe care trebuie să-i respecţi.

Multe dintre noi omitem să ne mai demachiem, exfoliem sau să ne spălăm pe faţă din cauza timpului care pare să fie tot mai scurt. Ei bine, aceste lucruri sunt vitale tenului nostru, care are nevoie de îngrijire ca şi restul organismului pentru o funcţionare mai bună.

Sunt lucruri pe care ar trebui să le respectăm şi astfel chipul nostru va arăta mai revigorant ca oricând:

Tenul trebuie spălat în fiecare seară

Deşi nu se văd, bacteriile sunt în praf, iar praful din atmosferă se aşează direct pe faţa noastră. Trebuie să ne spălăm în fiecare seară pe faţă, pentru ca tenul nostru să fie curat şi să respire în voie peste noapte.
Advertisement

Exfolierea nu trebuie să lipsească din ritualul de înfrumuseţare

Pe lângă faptul că trebuie să ne spălăm pe faţă, este nevoie şi de o exfoliere. În funcţie de ten, exfolierea es face zilnic sau la două zile. În orice caz, acest tratament nu trebuie să lipsească din obiceiul nostru.

Scapă de părul facial într-un mod corect

Toate femeile au senzaţia că cei din jur văd sută la sută impurităţile de pe chipul lor, lucru total neadevărat. Aşa se întâmplă şi când unele doamne se confruntă cu problema părului facial, care, din păcate, de cele mai multe ori este îndepăratat în mod necorespunzător. Foloseşte creme şi produse specializate pentru îndepărtarea părului şi nu apela la lamă pentru rezolvarea problemei. Nu e o soluţie!

Foloseşte produse cosmetice de calitate

Multe dintre noi folosim produse cosmetice nepotrivite tenului nostru. Avem tendinţa să cumpărăm tot ce auzim că e bun, însă uităm că fiecare în parte are un ten diferit. Astfe, pentru siguranţa chipului nostru, cel mai bine e să mergem la un dermatolog care să ne recomande crema potrivită.

Protejeaza-ti intotdeauna pielea

Atât vara, cât şi iarna ar trebui să folosim o cremă cu un factor de protecţie ridicat. Tenul are nevoie să fie protejat de razele soarelui. Puţine dintre voi ştiaţi că iarna tenul poate avea de suferit din cauza soarelui, deşi nu e la fel de puternic ca vara. sursa: evz.ro