Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Dan Capatos, la capătul răbdării! "Te plesnesc de nu te vezi!"

capatosDan Capatos a sărit calul la ediţia de joi seară a emisiunii pe care o prezintă. Invitata lui, Bianca Stoica, fiica fostului ambasadorului, a fost acuzată în direct de un bărbat care a povestit că a fost înşelat de brunetă cu 10.000 de euro.

Supărată că i se aduc acuzaţii nefondate, fiica ambasadorului, care a recunoscut că se prostituează pentru a-şi creşte băieţelul, a vrut să părăsească emisiunea. Bianca Stoica a spus că va pleca din platou dacă barăbatul, care a intervenit telefonic şi s-a dat drept fostul şef al femeii, nu încetează să spună pe post că a fost înşelat fără să aducă şi dovezi în acest sens.

capatos emisiune

"Dacă omul acesta nu termină, eu mă ridic în momentul ăsta şi plec", a spus revoltată femeia, care a ameninţat că îl dă în judecată pentru calomnie. Replica lui Dan Capatos a fost una de-a dreptul uluitoare. "Dacă te ridici şi pleci, te plesnesc de nu te vezi!", a spus mai în glumă, mai în serios, prezentatorul "Un show păcătos". Şi Cătălin Bordea a intrat în jocul lui Capatos şi a adăugat râzând: "Dacă te ridici, eu te iau la dans!" sursa: click.ro