Lun09262022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Termen limita in depunerea propunerilor de proiecte privind realizarea unui sistem de comunicare integrat în Cluj-Napoca

concursAsociația Cluj 2021 - Capitală Culturală Europeană anunță că mai sunt două zile până la data limită de predare a propunerilor de proiecte privind realizarea unui sistem de comunicare integrat în Cluj-Napoca. 
 
La sfârșitul lunii iunie, în ședința extraordinară a Consiliului local, a fost aprobată alocarea sumei de 40.000 de lei de la bugetul local Asociației "Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană” pentru organizarea unui concurs de elaborare a unui standard vizual integrat de semnalizare a intrarilor in municipiu.
 
Concursul se adresează arhitecţilor, urbaniştilor, designerilor însă nu exclude echipe mixte care pot veni cu propuneri până la data de 22 noiembrie 2013 pentru realizarea unui sistem de comunicare la standardele pe care le merită un oraș cu adevărat european.
 
Asociația Cluj 2021 - Capitală Culturală Europeană a stabilit cadrul concursului și componența juriului, anunțând că proiectele pot fi trimise pe adresa de e-mail  proiect@clujnapoca2021.Regulamentul concursului și toate detaliile pot fi găsite pe clujnapoca2021.ro.
 
Proiectul nu se reduce doar la a crea semnalizări pentru intrările oraşului, ci are în vedere crearea unui sistem cadru de afișaj pentru reprezentarea vocii comunității noastre.