Sam10242020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Inscrieri Let's Do It, Romania

 

IncreaseHai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: curățarea României de deșeuri!
Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare înscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Înscrie-te la curățenie”.
Daca ai intrebari despre proiect, poti suna la call-center-ul “Let`s Do It, Romania!” disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 21-28 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.
Moviplast echipează pentru al treilea an consecutiv voluntarii Let’s Do It, Romania!
Pentru al treilea an consecutiv, majoritatea sacilor pentru ziua de curățenie sunt oferiți cu sprijinul Moviplast. Compania conștientizează impactul pe care poluarea îl are asupra mediului înconjurător, susținând astfel proiecte de responsabilizare civică și de curățare a mediului.
DPD Romania - partener strategic pentru Let'd Do It, Romania
Anul acesta, coletele Let’s Do It, Romania! sunt distribuite cu ajutorul DPD, care va asigura fiecărui județ materialele necesare desfășurării și promovării proiectului Let’s Do It, Romania! Compania DPD susține proiectul Let’s Do It la nivel internațional, nu doar in Romania.
Parteneriatul Let’s Do It, Romania! și Ursus Breweries împlinește 4 ani!
Ursus Breweries este o alta companie care a avut încredere în proiectul Let’s Do It, Romania! încă de la prima ediție, din 2010, când s-a alăturat echipei de curățenie națională. În proiectul Let’s Do It, Romania!, Ursus Breweries a implicat în cei 3 ani aproape 1000 de voluntari în Timișoara, Cluj, Buzău, Brașov și București. Numai anul trecut echipele Ursus Breweries au strâns peste 800 de saci de gunoi! Pe langa participarea cu voluntari Ursus Breweries a echipat peste 18.000 voluntari in cadrul celor trei editii.
Let's Do It, Romania si Kaufland impreuna de 3 ani pentru un mediu curat
Din 2011, proiectul Let’s Do It, Romania! beneficiază de sprijinul Kaufland România.
"Plecând de la motto-ul companiei, „Cine încetează să se dezvolte, încetează să fie bun“ sperăm ca parteneriatul Let’s Do It, Romania!-Kaufland să nu înceteze să se dezvolte. Compania acordă atenție gestionării responsabile a resurselor naturale prin tehnologiile ecologice și prin reciclare", spun organizatorii.